![]() |
Tastatura
1 privitaka
Evo djecice moja, pogledajte kako se moja tastatura razvila iz jeftine 40-kunske u jos goru :D
Naravno, jos nije gotova, jos cu ja tog osvjetlit ako bog da :p E da, i mishonja je malo izmijenjen, stavio sam mu plavu diodu umjesto crvene (jos prije nekoliko mjeseci), ali plava nije bila dovoljno jaka, a nije mi se dalo stavljat dvije (piggyback ride :D) Zato sam vratio crvenu, a plavu zmountao u straznji dio misha, kako se i vidi na slici. naravno sve skupa izgleda bolje u stvarnosti, kao i uvijek :D ALL COMMENTS WELCOME :D |
:clap: :clap:
to majstore! ja bi na tvom mjestu jos izrezal 2-3 kockice 1x1cm i ubacil plexi da se vidi bolje !:D ili ,jesi mozda razmisljal da maznes prozirne tipke sa imac-a?:rolleyes: meni se dopada ,skoro bum i ja poslikal,ali kanticu!:beer: |
Nista posebno, ali dosta dobro zgleda!
Svaka cast |
Izgleda odlicno, iako moram priznati da bi me bilo strah sjesti za tvoj komp jer je toliko zmodan da se ne bi cudio ak je vec razvio vlastitu svijest, znas ono, ti sjednes, a on: I am the z3D's computer, you will be asimilated, resistance is futile... bzzzt... :D
ne, ozbiljno, izgleda super, thumbs up...:clap: |
to su sami poceci moddanja ove tastature, josh ce ona dobit po ...... :D
budem vam posliko kolko sad zica unutra ima i di sam ih sve provlacio :D :D :D |
sva cast z3D
posebno mi se svi ta tipkovnica:) |
Zasto si omatao znjoru od tastature u onu cijev?
|
svidja mi se
ja sam sebi slozio ledicu u misa kao sto je to na metku.net ali nisam uspijo naci takav 7 mm plexi i odusto. Moj mis kuglica kao i kod tog lika. |
Šta je, je. Mora se priznat lijepo izgleda pogotovo mišonja. Uvijek su me privlačile diode u ludim bojama. :eek:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |