![]() |
Ovo je strasno!
Gledam malo oglasnk i naletim na sljedece:
220105 Grafička kartica ATI All in Wonder 128, nova, 32 MB, TV in/out, TV tuner, MPEG2, 1200 kn, 098/ Broj uz pretplatu 220105 Grafička kartica Ati All in Wonder 128 32Mb (Agp) video in & tv-out, TV tuner, 650 kn, 091/ Broj uz pretplatu Pa sad ko tu koga "CENZURA":D |
:D
kaj ti neznas????? :rolleyes: pa oglasnik je sluzbeni list kazalista komedija!!!!!!:D svaki put kad se hocu dobrozabavit,otvorim par stranica oglasnika(pc.auti,sex usluge:rolleyes: ),i imam luuudu zabavu! neznam samo kak ih nije sram uopce objavit tak nekaj.... (mjenjam punicu od 50 god za 2 kucne pomocnice od 25!!!) ;) |
e al ovaj mi je najjaci, izasao u Plavom prije negdje 3 mj. :
"Prodajem WC školjku Princeza" :D Ili ona "kupujem nagradne stapiće Ledo za 500DM." ko' da bi netko mijenjao A klasu ili CLK za 500DM :D |
Da fakat ima bisera.
Tako sam ja prije jedno mj. dana procita da lik prodaje neki ...urac i napise: xxx(ime prozvoda) , neispravno (ne radi) moguce isprobati kod kupnje. Pa kak cu isprobati kad je neipravno:) (mislim da je bila rijec o TV tuneru ili grafickoj) |
mos isprobat kolko daleko leti :D
|
Re: Ovo je strasno!
Citiraj:
hhahaha al pazi, ova prva za 1200kn je nova! vjerojatno zadnji neraspakirani ati all in wonder 128 na svijetu.. to ima vec kolekcionarsku vrijednost ! mogli su dodat i: ...prodajem ili mijenjam za novi mercedes |
ko kaj Miztek veli
to je zivi teatar |
Prodajem neiskorišteno minsko polje.
Iznajmljujem stan snajperisti. Mjenjam sobnu lampu za dvije dvosobne.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Re: Re: Ovo je strasno!
Citiraj:
|
:rolleyes:
ili ....koljem po kučama sa vlastitim alatom!:rolleyes: |
220105 Grafička kartica ATI All in Wonder 128, nova, 32 MB, TV in/out, TV tuner, MPEG2, 1200 kn
Taj oglas se povlači već barem 3 - 4 mjeseca i frajer je uporan, nema šta:D Znate ono prodajm kuću sa pogledom na okoliš ili prodajem mercedes u dijelovima od splita do dubrovnika (čovjek bi pomislio da se auto raspao pa ti sada ideš i skupljaš pa platiš šta pobereš). Imaju oni negdje te kolekcije, dobijem svake godine promo materijala od njih pa im "biseri" pišu u rokovnicima, notezima, majicama i takvim sitnicama:D Uglavnom škvadra pogotovo pod informatičkom opremom je rijetka zbirka bisera, pola stvari tamo košta više nego iste te nove sa garancijom u dućanu :confused: , Nakupina kojekakvih čudaka koji nasanjkavaju polupismene zidare, konobare i konobarice da će im prodati super Blentium AMD P4 koji ima kodno ime 486 i to je zadnja riječ tehnike :D |
Prodajem kuću na klizištu, malo prešla.
|
Citiraj:
doooooobar!:beer: |
Citiraj:
ovaj nisam cuo hahahaha |
prodajem zrak za gume....ili.....prodajem crveno svjetlo za semafor...:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:13. |