![]() |
BURTON 2500+box i Kuler
:confused: Kaj je bolje kupiti drugi kavalitetniji kuler, ili staviti original koji se dobije u box verziji . Temperatura ide do 53C sa original verzijom.???
|
Kad prijatelju u igrama ili uwordu , no svakako je puno za sad dok ne dođe dugo čekano ljeto.
|
kako god okrenes neki drugi kuler ce biti bolji od tog stock.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:rambo:po tvojoj logici je moja alpha smeće, zato je svi bolji cooleri imaju 60mm vent??
nađi mi bolji hladnjak! nađi mi hladnjak koji će hladiti moj procesor ispod 47 stupnjeva, koji će proizvoditi manju buku od Alphe (koju čuješ jedino kad prisloniš uho 1cm od venta), koji će mi stati na ploču i koji će koštati približno kao i moja Alpha npr. |
Citiraj:
Ajde odaj mi tajnu na čem je voziš |
Citiraj:
|
Mrki
Da još kad bi sve ovisilo samo od ventilatora ? ,a gdje je kućište , a gdje je kvaliteta kondezatora, jer zna se desiti da isti proc i cooler na dvije iste ploče istog proizvođača nemaju istu temperaturu govorim iz iskustva. I razlika je između palomina i thorughbreda drugi su puno hladniji.
|
Citiraj:
Citiraj:
Zato pitam jeltem ... :beer: Inaće ... Intel stock radi dobro kod 1,7 ili 1,8 Ghz. Nakon toga - throtling :rolleyes: Inaće topla i skupa preporuka - Alpha 8045 U - faking mrak Alpha PEP 66U ( kao Medo ) Za ostale neznam, jerbo nakon 8045 imam vodeno, ali bratić mi fura 8045 U na 2000+ ( Tb ) i jako je zadovoljan, neznam toćne brojke, ali radi mrak i tiho :beer: |
Ja imam taj originalni, samo kaj ga nisam dobio s procesorom, pa nema naljepnicu AMD-ovu već firme koja ga radi za AMD, i sad mi moj TBred 1800+@2400+(333) hladi na 34°C. Što se glasnoće tiće to i sam čuješ, čuje se al' nije preglasno. Ali ja svejedno brijem da ću uzet neki bolji vent i usporit ga tek toliko da dobijem tiši komp.
K. |
"Alpha PAL 6030 MUC": 60cm, stane na SVAKU ploču, radi bolje od velike večine drugih i NE ČUJE SE, a prošlo je više od godinu i pol! malo koji ventilator češ naći s takvim karakteristikama. To je sigurna kupnja.
ne dvojim da ima boljih, samo kažem da ih je stvarno malo. moj point je da se s ovim coolerom nečeš zeznuti. |
uostalom, živi dokaz ti je da hladi mog T-birda 1.4GHz na 47 stupnjeva (51 ljeti) u ZATVORENOM kučištu, a na nekih 37-39 u otvorenom..
|
Citiraj:
|
Re: BURTON 2500+box i Kuler
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj pogledaj samo kvalitetu plastike i završne obrade! A koji su ti to auti od kojih je A klasa bolji? |
Koji hladnjak je best buy do 150 kuna za Athlona XP palomino 2000 , 2100+?:confused:
|
Citiraj:
|
Koliko stara ? i koliko kunića može na pm.
|
Citiraj:
Cijene su oko 80-ak kuna a dobro hlade i tihi su. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |