![]() |
nforce2 epox
imam ovak jedan bed s 8rda+, vako, prvo nije radila mrezna da bi odjednom, ujutro sve proradilo , naravno to nema veze s mojim pitanjem, takodjer otkako sam kupio, neradi mi zvucna, instalirana je, ukljucena u biosu i sve je pojacano do daske a naravno na slusalice se necuje, pa sam mislio da treba nes aktivno, pa sam spojio zvunike, al naravno kad odvrnes do kraja, jedva da se cuje nesto, e sad da stvar bude jos gluplja cimer ima istu takvu al njemu sve radi, za sad me spasava sb live value
dajte pomagajte:o |
Možda glupo zvuči ali dali si provjerio dali si je na dobar izlaz spojio, dal' si je softwerski pojačao...:confused:
|
ako ti cimer ima istu takvu i sve ste namjestili na isto i ne radi onda furaj na servis....
postavljeni driveri? odi u control panel i pogledaj nvidia nforce control panel i tamo se malo igraj...ak ne pomaze nosi u servis... |
Re: nforce2 epox
Citiraj:
|
ma da... nece nikako, a neda mi se do zgba nosit to do ve.mila pff, a neznam, mozda je jumperima nes diseblano morat cu to jos pogleat, hvala u svakom slucaju svima
|
Ironija...
Meni je sve radilo, tj. nešto je malo štekalo, ali softwerski.. da bi formatirao sve instalirao kao prije i ... Zvučna mi radi, tj. to je integrirana u EpoXici.. , i nakon recimo nekada 5 min, 10 min, no obavezno CRKNE, jednostavno ne rade zvukovi, sumnjiv mi je Winamp,... Neznam u ćemu je problem, jer ne rade zvukovi od Windowsa ni ništa sl. A što se tiče drivera, instalirao, preinstalirao i ... opet ništa.. Sada skidam s EpoXove stranice najnovije drivere, no jednostavno sumnjam, jer je prije radilo bez bada..., a sada kada imam manje programa i brže radi komp. sada ne radi!?!?!? |
prije clean installa vrati stroj na default takt, pa vidi onda kaj ce se desiti
Citiraj:
|
Ček samo malko .... Kroner/Kova, kad ste stavili ploču u comp, nabacili ste clean install ili ????
Mislim, ploča kao takova je esencijalni dio compa i svaka je prića za sebe. Ako si prije imao npr. VIA, a sada nforce2, normalno da češ nabaciti clean install. Mnogi trube da netreba, windowsi počupaju drivere i bok. Vraga, oni stari se ne miću iz registrya i win.ini-a. Nisu baš niti Win svemoćni :rolleyes: ( dapaće teška su jebada, ali dobro :D ) Daklem kod Epox ploče ( i kod MSI koju sam koristio ) - backup podataka, format, clean install, skidanje drivera S SITEA PROIZVOĐAČA MATIČNE ( ne mogu ovo dovoljno naglasiti, ali za razliku od grafulja nvidia default driveri jednostavno ne rade dobro na svim pločama, skidanjem s Epoxa mi riješilo sve probleme oko zvuka ). Puknu se driveri i to je to :beer: Nakon svega ovoga slijedi daljnji tweaking i eventualni OC stroja ... my 2 pezos :smoke: |
Naravno da sam imao clean install..
No sada sam se sjetio, instalirao sam Microsoft Visual Studio .NET, a zbog njega sam i radio clean install. Fora je u tome da sam trebao napraviti posebnu particiju s windowsima, double boot i to je to... Imam backup s Arconis True Image... pa da probam i to.. |
Evo me nakon uspješnog BACKUPA, koji je napravio DOSLOVNU SLIKU diska kada sam ga snimio..
Super je program svima ga preporučam. Napraviš čistu instalaciju, staviš gore drivere koji ti trebaju, sve što znaš da radi... I napraviš image.. pa poslije backup. Sve je na svom mjestu, a zvučna radi !!! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |