![]() |
TT Šoprano
Bok,
mislim uzet novo kučište i sviđaju mi se rješenja kod soprana. Cijena oko 550kn bez PSU. Uzeo bi srebrno jer su mi dvdrw/cdrw/fdd bjeli, a i crno nikako nebi pasalo. Samo neznam dal da zemem s prozirnim ili punim bokom? Dojmovi, prijedlozi? |
Ljepo je kuciste... :) Meni se svida ovo crno, bez plexi stranice. Inace nevolim nakicene kompove, lightshow tak da mi je najobicnije najbolje...
Ti si uzmi kak tebi pase. ;) Stvar ukusa. Nego, mozes uzet crno, posto ima vratasca kuciste pa ti se optikaneri tak nece vidjet. BTW, dobar nick :clap: Jel radis mozda u samoborceku il tak nest? :) |
Citiraj:
A je, vrata i tak otvaram samo za palit i cd tu i tamo, samo neznam otkud vuče zrak kad je napred zatvoreno, valjda kroz otvor za ruke... :) Al nema u sobi baš ništa crno, a crno je jako prašina unfriendly, a nije baš da brišem svako malo :D BTW. Di me nađe :D |
Citiraj:
Ja bi trebao kupit neko kuciste, jer mi je komp razvucen na stolu...:o |
I to je ok :D
Trenutno imam neko gadno kuciste koje ima nula protoka zraka, pa... |
Kupujte Anteca
|
Citiraj:
|
Ne nego je dosta dobro kućište za te novce
|
Citiraj:
A za one koji imaju potrebu za velecinom :D chief lcx i lbx su a way to go . |
Znači, uzeo bi thermaltake soprano s punim bokom, bez stakla, jer nema koristi da se vidi nutra, a treba mi i neko napajanje doc iz hgspota kao zamjena, pa sam gledao ocz modstream 450W. Vrijedi 500kn?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:56. |