![]() |
CompTIA A+
Bok!
Da li ima u HR ispitih centara za polaganje A+ ispita? Vec dulje vremena pikiram proci kroz taj program certifikacije pa me zanima da li to "zivi" kod nas. |
Ima, ima,ja položio prije 2 godine. Onda se firma zvala neznam kako (IT centar, na trgu Bana Jelačića u Zg i na Zg Velesajmu je sjedište ), a sad se zove cognita. prošvrljaj malo po netu. ima sigurno.
|
i nikola..o cemu se tu opce radi...dali si dobio posao...što su te naucili...dali je placa pristojna ili pristojnija poslije tecaja :)
|
Joj puno je za pričati. Uglavnom knjige i literatura ti je na engleskom :) cool za mene koji sam učio ruski :). predavanja traju 2 tjedna, ispit se polaže iz dva dijela (hardware i software).
A kad je riječ o plaći i svemu tome--> ja ti radim u državnoj firmi na poslu koji nema veze s IT tehnologijama, a plaća ostala ista :( samo sad imam više zaduženja ---> čitaj održavati PC i obješnjavati neke stvari nekim djelatnicima od kojih dobijam fras. |
A+ mozes poloziti bar na 10 mjesta u ZG, si siguran da nemas negdje kod sebe za poloziti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |