![]() |
San Andreas multyplayer
ja već igram neko vrijeme...Troši samo 10MB po satu..Odlična igrivost..Pa ako bi neko htio igrati.. Nek se javi pa bi mogli "clan" osnovati.... Otvorio sam server za 10 playera.... Da se ispraksamo malo....Svi zainteresirani nek se tu jave, a imam osječaj da če ih biti : sweating
|
Osjećaj te vara...
|
zašto to misliš?
|
A koji je to multiplayer?
|
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=1572
instaliraš , pokreneš taj program , pogledaš listu servera izabereš koji hočeš , doubl click..i gotovo...igraš |
ja se prijavljujem :)
|
Ok DJ dok nas se javi minimalno 6 onda ćemo probati 3 na 3 za sada se vježbaj..preporučam ti ovaj server
HostName: littlewhitey's SA-MP Server [gta-host.com] |
Citiraj:
|
i ja se prijavljujem..
igram inace na severu "if u like horses,u will like this server".. Javi mi se na msn notorious_peace@hotmail.com |
kmh..igrao bi i ja...ali sto treba sve napraviti osim instalirati igre :)
dajte neki manual :D |
Citiraj:
to je to...dobit ces ikonu MTA : San Andreas.. udjes u to i nadjes servere..kliknes Join i to je to.. |
o ho..odo to napraviti :)
|
Znači za sada nas je 4 :D Ja nemogu igrati do ponedjeljka jer prodajem dijelove i kupujem novu za konfu.tako da sam sada na Cyrixu 600mhz... Ak baš nečete skužit npravit ću tutor, ali tolko je jednostavno... E da... Svi koji bi igrali , molio bi da ne cheatju i ne koriste trenere, jer to totalno ubija igrivost...Hvala
|
Citiraj:
ROFL :D:D |
Ja bi dosao tu i tamo ;)
Nemam bas previse vremena... :( |
ja sam instalirala taj klijent ali mi se pojavljuje ovo:
[img=http://img62.imageshack.us/img62/8117/gtamp5fw.jpg] |
dosao bi i ja to malo vidjeti :)
Koji mod igre ce biti? |
Bit če gangwar...Ali prvo za zeku monster madnes,,, U pon. ču otvoriti server dok dobim komponente...
Za sada su se prijavili: $DJ-DYX$ PointDexter blondie Panzer notorius da pa hamm I ja.. Možete potvrditi mi na PM-u? |
Možda ja pa će bit gangbanginga i drive-by
|
Sam da nešt kažem.... Ako hočete uči u auto , ali ne na vozačko mjesto pritisnite "G" , a ako želite izvesti driveby.... dok ste u autu pritisnite TAB...
Svi koji žele igrati...Gle ne oduzima to puno vremena .. Recimo 2h tjedno da se nađemo...Npr. Nedjeljom...Aj javite mi se na MSN MCakaHaos@hotmail.com pa da napravim listu... |
E ***************emti taj glupi MSN ajde preko PM-a ili e.maila
|
Instalirat ću prek vikenda to, pa da vidim kak radi. Prije kojih godinu-dvije sam igrao Vice City u MPu, i ludilo je. Samo kaj je VC MP trošio 30-ak megabajta po satu, tak da mi je čudno da SA troši manje. Očito je dobro optimiziran ovaj mod.:D
|
Znaci da bi mogao i na dial-up igrati??
|
Vjerovatno bi ti ping bio prevelik, i bilo bi neigrivo.
|
Možeš i na dial upu igrat neboj se... Ali samo ak če nas biti manje od 16 na serveru...Za sada nas je
DJ-DYX$ PointDexter blondie Panzer notorius da pa hamm iveumag blitz Svaki sljedeči koj hoče igrati neka kopira ovo i samo još doda svoje ime ( kak oni žderonje rade).. |
koja banana...onak runam klijenta...izlistam servere..dvostruki klik...pita me nick..ok rima :D napisem..ok..nekaj ocitava..ucita..i black screen..onda s drugog monitora gušim igru...banana
|
mene je Zone alarm zezao, jako!!
|
jep da zone alarm je problem..upravo sam igrao igricu..znaci treba staviti da gta moze proci kroz firewall..i to je to...e koji gušt od igre weee
samo kaj je glupo ne kuzim kako i di nabaviti oruzija..i nemrem pregaziti nikog..tj.mogu ali im skidam malo helta..banana |
Uključite i mene,sada ću to isprobat
|
Da to je malo glupo..Oružija nigdje nemožeš pokupiti..moraš ih kupiti u dučanu...Pare dobiš kada ubiš nekoga....Još jednom da ponovim svi koji žele igrati neka se jave na PM, pa čemo zatim izvuči parove.... jedna banda VS jedna banda
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:14. |