![]() |
agp Geforce fx5700
uglavnom grafička mi crkla ova poruka
se javlja u device manageru ... Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) Pošto sam ja totalni noob za ovo molim pomoć od nekog .. pokrenuo sam registry i vidio da registry install ima failure. Ak vam još šta znači imam neke zelene crte po ekranu ... Probelmi su počeli u igricima komp mi se znao zaledit i ekran je posto sav zelen ...kad sam ga restratao opet je sve radilo .. Nadam se da sam dovoljno informacija reko ...molim pomoć od nekog... |
Ako ima tih ''zelenih crta'' (artefekata)...to znači da ti je grafa najvjerojatnije riknula...ili se pregrijava...uglavnom ako imaš garanciju nosi na reklamaciju...
|
Ajd za svaki slucaj ubaci tu grafu u neku drugu masinu da eliminiramo ostali hardver u kompu! Ako ce i drugdje to raditi onda znas sto je ;)
|
dobro mene zanima jer kak mogu riješit ovaj problem sa registry???
|
probaj sa driver cleanerom obrisati sve drivere od grafe, restartaj lupi f8 i odaberi enable vga mode i onda instaliraj drivere ponovo
|
jesam i sad više ne javlja onaj gore probelm nego ovaj :D
This device cannot start. (Code 10) izgleda da je grafička umrla:( ak netko ima još kakvu ideju javite se hvala! |
hm... probaj ju na drugom kompu.. ako ni tamo nece, pošalji ju meni možda ju sredim
jel ti radi na 640x480 ili možeš staviti drugu rezu? |
Citiraj:
smiješno je to.. što ja stavim manju rezoluciju to su crte više vidljive... |
izgleda da je gotova, probaj ju na drugom kompu, ako je i tamo isto onda je definitivno krepala
|
yep krepala kupio sam novu x1600 pro :D hvala svima na pomoći
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |