![]() |
konfa - kritike
evo 90% sam siguran da na kraju uzimam ovu konfu, pa molim kritike...
Pentium D 930 ASUS P5W DH DELUXE 2* 1gb KingMax ddr2 667 GF7950 GX2 1GB OCZ modstream 520w TT sonic tower ono kaj mi je ostalo od stare konfe je hdd seagate od 160gb i 250gb i antec 3700bqe kučište i tv tuner leadtek pvr2000... |
Ja bih bio siguran 100%. Uživaj u novom robotu.
|
slazem se....
|
ako...
ako bi se mogao rastegnuti za ovo: http://links.hr/index.php?option=art...kl=051.207.046 ide na 1000 c4 |
Uživaj
|
također, nemoj previse slinit po komponentama
|
uzivaj u novome kompu,odlican izbor
|
..au koja ploca,nista javi kad se uvatis clockanja :D
|
Sve 5, osim možda grafe, toćnije, njenog sustava hlađenja. Inače je grafa sama po sebi zvijer.
|
Da, nije bas bajno hladjenje, i nedaje prostora za alternativna hladjenja.
|
Citiraj:
|
Svakako, slazem se.
|
malo cudno al cuj preporucio bit i 4 gige meme...cist radi omjera 1:4 u korist rama(izmedu rama i grama->ram na grafi) navodno su to optimalne perf...inace ne vjerujem da bi itko imao zamjerki osim mozda sto conroe nejde unutra
|
Win mu ionako neće koristit 4GB RAM-a
dosta mu je i 2x1GB i više nego dosta |
Citiraj:
|
evo, dobio sam grafulju... point of view GF7950 GX2 i hebeno izgleda... sad moram kupiti ostatak konfe da vidim kak to radi...
|
daj napravi jednu sliku u velikoj rezoluciji da si stavim za pozadinu :)
|
@ Crash009
kada buraz doveze digitalac doma budem... @ mc_fish pa neide conroić trenutno, ali nije ova matična koja podržava conroiće bezvraga ovdje... :) |
Zvijer.
Ali ja kao ja moram komentirat. Ak si dao punu cijenu za to onda nisi zdrav. Uzivaj :beer: |
Citiraj:
ma nisam lud da bi dao punu cijenu... mislio sam uzet 7900gt, ali kad je ovo uletilo nisam mogao ne uzet... i da platio sam ju 2450kn... :) |
morat ces nam obavezno reci kako roka testove,koliko bodova ...:rambo: : sniper : : DualWiel : CoolRamb :D
|
evo samo da javim da je konfa iz siga u pogonu :D
|
evo i male fotke... nisam još stavio photo shop gore pa sam koristio imageshackovu opciju za smanjivanje slike da ne stavim sliku od 1,4 mb...
http://img88.imageshack.us/img88/1584/hpim1421ft6.jpg nemrem baš dobro srediti kabele od napajanja jer su u gumenom prozirnom "šlaufu" i još oklopljeni metalnom mrežom unutra, pa nisu baš savitljivi... p.s. zanemarite nered na stolu... :D |
Stavi vent između tornjeva imati ćeš tako bolje i ravnomjernije hlađenje
|
Citiraj:
|
gumice 2 ;) aka lastike
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jao sry corav sam...procitao naziv reko 975...odma si zamislio asus p5wd2-e...i reko kaj ce ti to sad:rolleyes: sry:D zver... |
Citiraj:
super konfa... malo kablovanje sredi i OBAVEZNO vent između tornjeva... sliku možeš smanjiti i kroz irfan view, super prog. onda uploadaš pa staviš thumbnail |
@mc_fish
hehe, pa nebi sad dao toliko para za matičnu koju bi bacio poslje ovoga proca... @Crash009 sory kaj nisam dao sliku grafe u velikoj rezi jel mi je fotić došao tek danas pa ako treba još slika javi da ju isčupam i napravim fotoseson... :) ma nisam još niš osim drivera i Guild Warsa stavio pa sam onda ovako... a kaj se tiče kablovinja, neznam stvarno kako to srediti jel su jako kruti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:40. |