![]() |
GeForce 4 MX max. temperatura
e ovak zanima me kolko moze navedeni GPU izdurat celzijusova a da ne ode u
vjecna lovista ... kartica je imala svoju defaultnu zujalicu na par soma rpm-a, a sad je gore "zuti" zalman za northbridge ... temperatura je 67°C u 2D-u. posto je grafa sluzi za ajmo rec HTPC (znaci ne 3D), ak je opasno spustam kolko god treba klokove ... NE ZELIM NIKAKVE VENTOVE ... tnx : cheers2 |
sry na ot ali kak si izmjeril temp na toj grafi
i BTW temp ti je previsoka mislim da bi oko 50 bilo ok nek me drugi isprave ak grijesim |
Citiraj:
izmjeril sam sa temp. sondom (aerogate 3), tak da sam ju uglavio skroz na dno u pasivnjak ... znaci ubiti je i jos koji stupanj vise :rolleyes: znam da je previsoka ... pitam kolko je previsoka :cool: do grafe mi bas i nije nes pretjerano stalo tak sam nek se ona przi pa dok ide ide :smoke: ... al sad opet nebi bas ni volio da izgori, najvise sto neznam kaj bi bilo ostatku kompa u slucaju nekog *sprzh* |
mislim da joj je to ok...
|
Mora bit manja temp, susreo sam se s nekoliko pasivnih GF4 MX s puno manjim pasivcem od tog Zalmana i nisu bile toplije od nekih 60°C...
|
ako mu je u HTPC-u, vjerojatno je to sve zgurano, nema nikakovg protoka zraka, tako da mislim da je 67st cist ok...
|
pa ustvari sam ja malo kriv ... nije bas HTPC ...
kutjiste je dosta prostrano, ali zachepljeno ... tako da si u pravu nema skoro nikakvog protoka. reko sam da je HTPC zbog namjene, kutjiste nije takvo (znam znam, bas je to bilo bitno radi temperature) ... sorry za zbrku :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |