![]() |
proc bez ventilatora?
jel moze radit proc bez venta na min/dvije?
|
može i nonstop, ovisi koji i na kojim postavkama ;)
|
i cime je hlađen
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
sonic tower može bez problema držati A64 pasivno, naravno ako radi na 1.1V itd... ovi atlonaši će ti bolje reći...
|
celer900 radio 1g sa stock coolerom bez venta
A64 može radit normalno sa BigTyphoon-om, SonicTower-om, Ninjom, TuniqTover-om bez ventilatora na naponima do 1,2v (možda i više ako imaš dobro provjetreno kučište) no kao što je pitanje već postavljeno: misliš li bez coolera (dakle gol CPU) ili bez ventilatora (pasivno hlađenje) |
Uopce bez hladnjaka? Intel XScale i AMD Geode?
|
a via procovi...
|
Bez coolera nikako, možda 2-3 sekunde do gašenja (ako ploča ima zaštitu) ili do prigaranja. :)
E sad, koji proc, koji cooler, koji napon? |
neki mobile proc bi mogao bez venta...ali bez hladnjaka sumnjam....
posto se u laptopu vent ionako pali svakih minutu, minutu i pol po svega 3-4 sekunde, ako surfas.... a onaj od graficke uopce ne radi... ali dok igras nesto... rade stalno.... :) |
ako misliš na pasivno hlađeni proc, ja imam PIII 933mhz, koji radi pasivno već jedno pola godine, temp nikad preko 60c, u kučištu imam 1x92mm za ispuh i 1x80mm za upuh i to je to, na procu neki glacialtech pasivnjak,bez venta ofkors
|
Ali već sa minimalnim okretajima ventilatora situacija je puno ledenija, tako da opet nema smisla pasivno na procu kad imaš dva venta na kućištu. ;)
|
ta dva venta u caseu su sharkoon silent na 5v i vrte se jedan na 500 drugi na 650 rpm
|
Oću reć da možeš stavit tako jedan tihi na proc i eto ti 15 stupnjeva manje : hello2 :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |