PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   ASUS A6Jm serija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42599)

flajpan 10.07.2006. 09:22

ASUS A6Jm serija

"Zvanična" se hrvatski kaže "Službena", a ovo je vjerojatno c/p sa asusove srpske stranice, malo izmijenjen naravno. I "razmjenjuju" btw.

Milentije 13.07.2006. 16:55

: lol2 : za flajpan-a
Ne znam sto ti to smeta kad razumijes sta pise?

nicko 13.07.2006. 19:36

Kad bi svi pisali bezveze, onda nam gramatika ni knjige ne bi ni trebale...fljapan ima pravo, ovo je ipak sluzbeni site...

Milentije 14.07.2006. 00:39

1."Kad bi svi pisali BEZVEZ,onda nam GRAMATIKA i KNJIGE ne bi ni trebale..."
Šta, srpski jezik je sad odjednom bezveze i nema gramatička pravila?

2.Ako se iz razloga što je ovo službeni site ne bi trebali koristiri srpski izrazi onda ne bi trebalo ni c/p engleskih tekstova koristiti.

BTW Kad smo već kod gramatike mnogo ljudi na ovom forumu ne razlikuje č i ć, i umjesto da li pise dali (nikom se ovdje nista ne daje), ne piše sastavljeno tamo gdje ne treba,.... i sve u tolikim količinama da to nikako ne može biti "slučajnost". Ni ja nemam ništa protiv hrvatskog jezika pa mi je opet svejedno da li će neko reći zvanična ili službena kad znamo o čemu se govori.
Sve je u redu, i treba da se piše hrvatskim jezikom u Hrvatskoj ali otvaradi thread pod nazivom ASUS A6Jm serija i u njemu pisati nesto skroz drugo mislim da je bezveze.

A što se tiče samog HW-a iz imena threada mislim da su mogli staviti i malo veći monitor jer je to platforma prvenstveno namjenjena gamerima, i mogli su malo bolje riješiti raspored dugmića na tastaturi.

nicko 14.07.2006. 13:37

Nisam ja nigdje rekao da srpski jezik ne valja. Ali na sluzbenoj hrvatskoj stranici bi trebalo pisati knjizevnim jezikom. Tu na forumu pisi kako ti odgovara. NHF.
A nije ni prvi put da se otvara ovakav thread zbog toga...
A sad koliko 7600 Go grafika moze pridonijeti gejmanju na laptopu, neznam ;)

tor 14.07.2006. 18:32

Citiraj:

Autor Milentije
1."Kad bi svi pisali BEZVEZ,onda nam GRAMATIKA i KNJIGE ne bi ni trebale..."
Šta, srpski jezik je sad odjednom bezveze i nema gramatička pravila?

2.Ako se iz razloga što je ovo službeni site ne bi trebali koristiri srpski izrazi onda ne bi trebalo ni c/p engleskih tekstova koristiti.

BTW Kad smo već kod gramatike mnogo ljudi na ovom forumu ne razlikuje č i ć, i umjesto da li pise dali (nikom se ovdje nista ne daje), ne piše sastavljeno tamo gdje ne treba,.... i sve u tolikim količinama da to nikako ne može biti "slučajnost". Ni ja nemam ništa protiv hrvatskog jezika pa mi je opet svejedno da li će neko reći zvanična ili službena kad znamo o čemu se govori.
Sve je u redu, i treba da se piše hrvatskim jezikom u Hrvatskoj ali otvaradi thread pod nazivom ASUS A6Jm serija i u njemu pisati nesto skroz drugo mislim da je bezveze.

A što se tiče samog HW-a iz imena threada mislim da su mogli staviti i malo veći monitor jer je to platforma prvenstveno namjenjena gamerima, i mogli su malo bolje riješiti raspored dugmića na tastaturi.

Mislim da mješaš kruške i jabuke. Engleski c/p je prenošenje izvornog napisa iz nekog drugog medija. Srpski jezik ima veze koliko i frascuski s cijelom ovom pričom. Ako niste znali, zastupnik za ASUS je iz srbije pa od tud ta greška.

baterija 15.07.2006. 11:57

Citiraj:

Autor Milentije
...
...., i umjesto da li pise dali (nikom se ovdje nista ne daje), ne piše sastavljeno tamo gdje ne treba,.... ...

Kad smo vec u tome, ovoga u hrvatskom jeziku nema... ;)

Milentije 15.07.2006. 13:59

Citiraj:

Autor baterija

LOL to nisam znao.: sweating
----------------------------------

A i to što nicko kaže za 7600Go, ja sam greškom pročitao GT umjesto Go pa mi se učinilo fino za jedan laptop, ipak je Go činimi se previše "slaba"za igranje..

Bubba 15.07.2006. 14:31

Citiraj:

Autor baterija

A tko je to tocno ukinuo i kada?

baterija 15.07.2006. 16:00

Citiraj:

Autor Bubba
A tko je to tocno ukinuo i kada?

to tocno nije ukinjeno,ali nije u duhu hrvatskog jezika ;)
krivo sam proformulirao odgovor

Bubba 15.07.2006. 16:34

Citiraj:

Autor baterija
to tocno nije ukinjeno,ali nije u duhu hrvatskog jezika ;krivo sam proformulirao odgovor

A nije? Od kada? I sada na stranu duhovni proljevi wannabe lingvisticara koji laprdaju o stvarima kojih ni sami nisu svjesni - tvoje narijecje, za pocetak, nije u dugu hrvatskog jezika, recimo...

baterija 15.07.2006. 16:42

Citiraj:

Autor Bubba
A nije? Od kada? I sada na stranu duhovni proljevi wannabe lingvisticara koji laprdaju o stvarima kojih ni sami nisu svjesni - tvoje narijecje, za pocetak, nije u dugu hrvatskog jezika, recimo...

Moje narječje je u duhu hrvatskog jezika ,jer je kajkavsko, a uz kajkavsko imas jos i cakavsko i štokavsko... Što već znas .
A, ako si lingvističar ti bi to barem trebao znati ;)

i meni je dosta w4nnab3 znam r`vacki shita
BTW,pise se narječje

danij3l 15.07.2006. 21:54

tor 16.07.2006. 19:59

Jako pametno DaNiJ3L. Još jedan proser i fiju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:35.