![]() |
Experti .bat files ako netko zna...?!?!
Ja bi molio ako netko zna stranicu ili ima na svom kompu nešto o načinu uporabe ovih fileova.
Na primjer: napravimo aplikaciju s nastavkom .bat a u nju napisemo start iexplore www.ogame.ba start iexplore www.pcekspert.com start iexplore www.vip.hr - pritiskom na taj .bat file otvara nam se preglednik internet explorer tj. 3 preglednika internet explorera sa otvorenim tim stranicama Poprilično je jednostavno ali nemogu nigdje naci jos takvog nazovimo to "malog programiranja" i kako se to radi pa ako netko ima ili zna nesto o tome ili zna stranicu molim da mi napise! Hvala: giljotin |
to se zovu batch fileovi, pa potrazi na netu malo...
|
Citiraj:
Uglavnom, ovako to ide: start iexplore /www.neka-stranica.com start iexplore /www.neka-druga-stranica.com start iexplore /www.itd.com ;) |
A dal se to moze za Firefox?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa nije pitao konkretno pitanje (bar koliko sam ja skuzio) nego vise tih primjera o batch programiranju...
|
Citiraj:
|
|
Za firefox ti je dovoljno uključiti 'use current pages' opciju i svaki put kad ga pokreneš on će automatski otvoriti stranice koje si mu zadao... ili možeš i preko 'session managera' krerirati različite sessione i učitavati ih po potrebi...
... http://img157.imageshack.us/img157/3...rtup3ha.th.jpg ... |
ajd dobro neki su se potrudili svaka cast da mi daju odgovor a neki ostali...
ja znam kako to ide sa start iexplore www.google.com itd...ali ono sto sam pitao je da li se moze nesto malo bolje s tim sistemom napraviti,neke napredne opcije i tome slicno... nezanima me samo da si otvaram stranice tako nego mogu li batch fileovima i nesto drugo osim start iexplore www.google.com... jesam sad konkretan zaboga?????? |
pa reci sto hoces napravit tocno, pa cu ti reci!
|
e pravo da ti kazem pojma nemam sta hocu nego sam se samo zainteresirao za to i trazim primjere ako netko ima ili mi moze napisati,nesto zanimljivo,volio bih skuziti na kojem principu to radi i sta se sve otprilike moze,nicko_029 ak ti se da napisi nesto ili ak imas salji na mail,nigdje nenadjem primjere!
hvala |
evo ovdje ti stvarno sve pise...zar je tako tesko malo progooglat
|
ma nije stari ali sto god sam nasao prekomplicirano je pisalo i nisam pola skuzio,...hvala ti
|
: cheers2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |