![]() |
Knjige za C++
Evo sada sam student i treba bi nauciti polako programirati,prije sam to radia ali sam odusta tako da moram ispocetka ako mi mozete preporuciti neke knjige koje ima za kupiti gdje se moze poceti onako ispocetka i da se nesto nauci iz njih???
Bilo bi dobro kada bi ih se moglo kupiti u Splitu,da ne narucujem |
Imaš Demistificirani c++, to je inače knjiga hrvatskog autora, mislim da nebi trebao biti problem naći ju u Splitu.
Edit: Evo link: http://free-zg.htnet.hr/jsribar/ |
http://www.superknjizara.hr/knjiga.php?id_knjiga=4100&PHPSESSID=85dbb25926ac633b129d625595868515[/URL]
|
|
a i c/c++ korz primjere je isto dobra, ali to je vise za pocetnike...
|
Demistificirani C++ se u Splitu može naći u skriptarnici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. ;)
|
Citiraj:
Jos nisam upisan,ali kada pocne uzet cu |
|
thx POMO, :beer:
jos samo da upisem ovaj smjer koji hocu bit bit ce :beer: :beer: :beer: :beer: |
Računarstvo?
Jesi li se upisa? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@-VeGeTa-: ne brini se za ucenje, bit ce toga i na pretek, nece ti programiranje bit najteze najvjerojatnije. bolje nabavi negdje MAT1 pa uci :P |
Demistificirani c++ mi se ne sviđa. Pročitao sam prvih 150 stranica i bil lud. Programiranje je općenito dosadno. :(
|
Citiraj:
|
e ovak..jos nejdem na faks al doma se bavim programiranjem u c++ imam doma preko 200 e-bookova o svim granama o c++ oko 10 gb samo knjiga i najbolja po kojoj sam radio je C++ How to Program, Fifth Edition od deitel-a može se najti na netu da se skine ( torrent ) al sve knjige suna eng. meni je inače eng jako veliki problem al se s lakoćom snalazim ;)
|
Citiraj:
|
ma gluposti...sve što trebaš naučit za ispit imaš u skriptama ;)
nikaka korist od tih knjiga uostalom...najbolje ćeš naučit to sve ak malo po netu prosurfaš... |
Najbolje je naučit od nekog tko već zna, a ne iz knjiga... Knjige ne možeš pitati koji dio ne kužiš i kak bi se nekaj moglo i ak bi se moglo..... i sl.
Al zato imaš ovaj forum pa možeš tu pitati |
Otiđi do Manpurga(knjižare) na pjaci pored Dalas Recordsa pa prolistaj pa ako ti se svidi..., a možeš otić i do Algoritma ali tamo ti literatura na engleskom.
Pokusaj nac nekoga da te malo uputi bit ce ti lakse. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |