![]() |
Sto to ima u PC-u tuzno...
Zond, Transcend, grofovija i dvije nabijene puske. Eto vam joj jedne pricice za anale sarenog PC svijeta. Sve je pocelo dolaskom prostog djecaka, Zonda, u Centar kako bi preuzeo 512MB Xerox RAM-a, ECC Reg, iz moje masine. I bez daljnjeg okolisanja, doticni je i preuzeo taj RAM uz mizernu i krajnje altruisticku cijenu s moje strane, da bi od tada, moji mukom muceni i brizno slozeni W2k Server jednostavno bili u kurcu da je to za ne vjerovat (inace, taj isti unistio je moj citav hard s p0rnom samim ulaskom u moje odaje jednom zgodom prije, no to je vec za neku drugu pricu).
Sto se dogodilo? Izgubio sam dual monitor konfiguraciju (G550 AGP nije zelio raditi ni za lijek), DrWatson log bio je pun k'o booking Ceskih kurvi u doba maturalaca s "Exception number: c0000005 (access violation)", download p0rna s rapidesharea.de pucao bi nakon 100njak kb - rasulo! No danas sam ubacio GB RAM-a istog kakvog sam i imao (Transcend TS128MDR72V6L5, thx Dudek) da bi, divna li cuda, apsolutno SVE bilo kao i prije dolaska Zondonje. U medjuvremenu, samo s jednim modulom Transcenda, clerao sam CMOS, drkao po BIOS-u, chkdiskao sve moguce i nemoguce diskove, vracao registry, molio Oceansku krunicu i slicno. Sve osim reinstalla, ipak se nadajuci ovakvom ishodu. Ako netko ima mogucnosti kontaktiranja s mrtvima i troubleshootinga za ovakve stvari, neka to slobodno podijeli samnom... |
: goood : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
|
ajde nemoj spamat, svi znamo kako bubba piše...
koliko sam uspio skužiti, sa jednom pločicom transcenda ecc, komp ne radi kako treba, jel? probaj testirati memoriju memtestom i premještati ju po slotovima, možda pomogne |
@Crash009
Ne trkelja gluposti. Tu se nema kaj premjestati po slotovima! To je server i bok. @Bubba Drago mi je da sve radi: goood : Drugi put bi mogli i nekog pivkana:beer: rijesiti |
Citiraj:
pa ako je slot u qurcu nece raditi u njemu kako treba, isto tako ako je i mema neispravna, zato sam rekao memtest i udri |
I dalje mislim da si krivo shvatio.
Stvarno mislim da Bubbi netreba savjetovati memtest i neznam kaj ;-) Decko zna kaj treba napraviti da bi radilo(citaj: vjerovatno fali memorije) |
sta sta sta sta je to u tvojim venamaaaaaaaaaaaaa
sto te tera drugim zenamaaaaaaa sta je to u muskom bicuuuuuu (neznam dalje) |
Bubba je legenda i tocka.
Njegov stil pisanja bi pozeljeli svi novinari koji pisu za nase cijenjene racunalne casopise. Eh, Bubba - da se primis mjesecne PCE kolumne? |
Citiraj:
inače bubba je legenda :) edit : http://bubba.youaremighty.com/ |
Citiraj:
Crash vidi >>ovu<< Bubba je legenda! Taj covjek (ako je :D) kao da nije s ove planete na kojoj su sami looseri... Nego,jesi li razmišljao o novinarstu,kolumnama? Bio bi zakon za one anonimne kolumne... :clap: Drago mi je da sve sad radi, i vise ne pustaj Zonda u kucu! :D |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
DrWatson log bio je pun k'o booking Ceskih kurvi u doba maturalaca
omfg ovo bi stavio u sign :D :D :D Nego da ti natrpas rama koliko ide u tu tvoju skatulju ? pa da vidis mozda ploca jednostavno voli sto vise :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |