![]() |
gdje da kupim Samsunga 250 GB, bing vise neradi
ako sam dobro vidio bing je zatvorio webshop
Trazim navedeni model Samsung SpinPoint P120 SP250 4C - gdje ga ima kupit (osim u binga koji vise neradi) ili preporuka za koji drugi koji se isto necuje jer mi je potrebna tisina i da se negrije cuo sam za neki model hitachija pa iso bi isto na ovaj model samsun ali ako mislite da je sto bolje izaslo s vremenom treba mi nesto do 1000 kn thx |
Imaš u Diskontu24 za cca. 550 kn...ima 3 god. garanciju, pa provjeri dal ti odgovara.
|
Ja imam Hitachi 250 GB SATA II i prezadovoljan sam diskom. Nakon sto ga stisas sa Acoustic Managementom postaje vrlo tih, prakticki necujan. Brz je i hladan sto mi se i najvise dopalo kod diska :beer:
|
Citiraj:
Disk je zakon |
Uzmi Samsunga. Sa njim ti ne treba Acoustic Management.
|
ok
znaci samsung a ako nenadem samsung onda hitachi P.S. ima li jos gdje osim u diskont24 jer bi uzeo preko firme? |
|
Možeš u Diskontu uzeti i preko firme. Samo moraš navesti podatke za firmu (MB ti je najbitniji). Provjereno u vlastitoj firmi i fercera.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uzmi taj Samsung u diskontu a ako nema slobodno uzmi Hitachi u Linksu |
http://www.diskont24.com/products/P0/36134/ jel to taj model koji trazim da odmah platim preko internet bankarstva?
thx |
Prerovao sam cijeli Diskont24 i zaključio da je to taj koji tražiš.
OT: mrzim Diskont24 zbog loših informacija o proizvodima koje prodaju. Često kod grafa ni ne navode proizvođače. |
evo sam narucio sad jos samo da dode
thx |
evo su mi dosli HDD samo nisam zadovoljan transportom, stigli su u kutiji od pola metra, HDD su stigli samo u onoj plasticnoj kutiji pa samo da pitam je su li i vama stigli goli (bez one antistaticke vrecice) ili su me nesto za***************ali ?
Jos da velim da sam im napiso da zastite HDD sto bolje mogu a ja ono vidim oba diska vanka nisu ni zaljepili onu plastiku da neispadnu ali su zato zaljepili hladnjak koji je doso isto u plastici cak 2 puta, mislim ono stvarno??? aj jos da ga provamo... |
A što bi ti?
Pa danas više manje sci diskovi doalze u tim plastičnim kutijama...to je normalno pakovanje! |
prodaje vranoga jednog na trznici za 450kn
edit: kasnim malo ***************ga |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26. |