![]() |
Promet na mrezi
Trebam neki program ili neko rjesenje za slijedecu situaciju. Imam u kuci 2 kompa koji se spajaju na net. Moj je gore, a od starog dolje. Dolje je i router. I tako da ja ne vidim kada je on online, odnosno kada nije. Cesto nesto skida i uploada pa bi mi bilo korisno da mogu utvrdit kada ne koristi vezu da ja mogu.
|
kako nitko nista ne odgovara, jel mozda nejasno pitanje? pa mora nesto postojati za ovakve situacije
stvar je u tome da ne smijem pustat niki download dok stari radi, a ne mogu svakih par minuta trcat dolje i gledat jel on na kompu ili pije kavu... |
Probaj s ovime...
Mislim da bi ti ovo moglo pomoći...
http://www.netlimiter.com/index.php Inače ga ja koristim da vidim koliki mi je dsl promet itd., ako treba skineš si pro verziju sa torrent klijentom. |
Netlimiter
|
Citiraj:
|
Zahvaljujem na odgovorima, koristio sam vec NetLimiter, ali cu malo jos pregledat njegove opcije, ako ima to sto trazim onda odlicno...
|
Uzmi ADSL i router pa možete obojica istovremeno surfati.
|
LOL, najbolji su mi ovi.
Pa čovjek već ima takvo nešto samo kad on nešto downloada/uploada onda mu stari dolje pizdi jer mu se veza uspori. : hitthewa |
Ako je problem samo u downloadu, riješenje je download manager s podrškom za limitiranje brzine. GetRight ili neki drugi, svejedno... Kažeš mu kolika mu je maximalna dozvoljena brzina i to je to.
|
Citiraj:
pa treba maximalno iskoristiti (skupu) vezu! EDIT: meni bi bilo idealno kada bi meni neki programcic iskocio i poceo vristat kad skuzi da je promet na mrezi naglo porastao, odnosno na drugom kompu (iskljucujuci moj komp) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |