![]() |
Links- Rijeka
|
Weeeeeeee,vec mi je ruka u dzepu : lol2 :
|
sad se atha neće morati gubiti po zg-u:D
|
odlicno , sad vise nece bit dostavni troskovi 50 kn :)
i lakse ce se moc reklamirat :) |
hehe, sada imam dvije omiljene trgovine u Ri, problem je šta je svaka na svom kraju grada...
|
e sad bi bilo najc da dodu i do Osijeka,,,,
|
pametan potez i vrlo brzo isplativ . - najvise zbog jednog naseg clana , bu se on sam prepoznao , a ? :)
|
Citiraj:
|
druga je medcom, kod srednje ekonomske, preko puta prometne policije, na pomeriu... kako da objasnim više :)
uglavnom, kod njih sam dosada sve živo kupovao, jer bi mi naručili što god mi trebalo.... |
OU YEAH! :)
Nema sretnijega od mene. Imam Ventex i Links, i nista mi drugoga ne treba. Napokon jedan ducan koji nudi vise od stock opreme u Rijeci. Odlican potez. |
I lokacija je izvrsna, prakticki mi je na putu posao - kuca. :)
|
Danas ujutro sam tuda prolazio i ne vidjeh ništa? Je li će to tek biti u onom prostoru na samoj cesti koji se tek uređuje (pored frizeraja), ili ja ne gledah dobro?
|
Da, izgleda da su radovi tek u samim planovima i zacecima.
|
Odlično još da povećaju ponudu vodenih hlađenja bili bi super
|
Super,sad ću moći kad mi bude što trebalo doslovno u prošetati do dućana i kupiti.
|
Odličn! A na toj lokaciji se čak i auto može parkirati u relativnoj blizini. Za razliku od Ve-Mila i HG-spota...
|
Pa do Ve-mila možeš doći direktno sa autom ispred ulaza,a za hgspot se slažem.
|
super, to mi je 5 min pješke od curinog stana....
|
Ma sve to lijepo, fino, ali vec vidim t-breda kak prodaje motor i kupuje conroea i x1900xt u cross fireu :D
|
@ t-bred
kupujem dobar motor (naked ili r)do 750ccm do 10000 kn. :D :D :D :D @ ostali ***************ate al se veselite Linksu. Kao da idete svaki dan po kruh i po neku komponentu hehehe |
Pa da budem iskren, i idem. ;)
Pazi, stvar je u Rijeci da nisi imao za kupiti skoro pa nista sto nije Stock oprema, bilo da je u pitnaju HG Spot, Vemil ili Ventex. Ostale necu niti spominjati. |
Mogli bi oni još malo južnije : hello2 :
|
Citiraj:
Salim se, ali definitvno vama dole fali ducana... Ne bi bilo loše da otvore jedan za juznu dalmaciju. |
Mi barem imamo dobar HGspot :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |