![]() |
program za izradu site-a?
Jel mi možete prporučiti neki program za izradu web site-a. Znači pomoću grafičkog sučelja.. Nešto slično web page maker-u.... Nekaj jednostavno... Hvala!: hello2 :
|
Probaj u google WYSIWYG editor napisati i skinuti neki program koji ti se sviđa. To su jednostavni programi (What You See Is What You Get). Možeš i uzeti Front Page ili Dreamweaver, ali oni su i malo kompliciraniji, ali ništ teško.
|
Macromedia Dreamweaver
|
Citiraj:
najbolji i najjači program za izradu sajtova btw. nije besplatan:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
nego...mislim da je front page prikladniji, DW nije bas tako jednostavan, ali moze biti ako se ima puno vremena...za razliku od ''help-a'' kod drugih programa, ovaj kod DW je poprilicno dobar i mozes naucit radit sta zelis samo pomocu njega |
DW je jako jako jako jednostavan i stvarno ne znam sta tamo ima biti komplicirano...
|
uzmi si Joomla sustav
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako misliš koristiti CMS onda bi ti preporucio Mambo tj. Joomlu jer je stvarno jednostavno ali i poprilicno mocno ;) |
Citiraj:
|
joomla rula za početnike...jednostavnost na prvom mjestu
|
Citiraj:
.....ne bi se složija sa ovim.......ostali su programi ipak jednostavniji......probaj site spinner |
radi sajt u flashu;)
|
Citiraj:
|
Može mi neko na PM staviti neki link i key :)
|
E da ne ostvaram novu temu. Ima li tko kakvu preporuku kako najlakše nešto naučiti u Dreamweaveru? Frontpage je lagan, ali mi baš nije nekako dobar. Stranice koje izradim u njemu mi ne izgledaju isto u IE, Operi, Firefoxu i to je problem, pa sam mislio se malo u Dreamweaver upustiti, a nemam blage, pa...
|
imaš dosta tutoriala po netu (na baš kvalitetnih)...al meni najbolje da skineš knjigu baš za Dreamweaver...imaš na --> http://www.ebooksclub.org
|
Nabavi knjigu "Kako upotri***************iti Dreamweaver".....knjiga je na hrvatskom i skroz ok za početak.......iman ti je ja ali u pdf-u (70mb...ustvari 4-6mb po poglavlju).......
|
Hvala dečki. Bum tokom tjedna skočil do frenda, pa ka si to skinem jer ja sam još na dial-upu carnetovom, tak da...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |