PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   koji software..? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4230)

mitzek 02.04.2003. 11:19

koji software..?

interesira me vase iskustvo sa doobrim antivirusnim softwerom ali da zauzima malo mjesta na hardu i da radi svoj posao kak treba i bez puno galame.(norton je ok,sophos,nod i isto samo su poveci) ,ali neznam kaj bi stavil na 850mb hard sa win98se da stvar hoda(na kompu bi jedna tetica radila knjigovodstvo ,al bi si ipak i mail pogledala i malo neta:rolleyes: :rolleyes: -onda bu sve tanko sa prostorom,a kak zemske ne vole tehnikalije ,dobil sam instrukciju da nis ne dodajem ,nego da "nekaj"skombiniram na postojecem,jer bu uzela novi ako posao krene:rolleyes: :rolleyes: ) e sad bil bi vam jako zahvalan da mi prenesete dasak svog beskrajnog znanja imolim vase preporuke!:beer: :beer: ziveli!

LordNitro 02.04.2003. 15:04

sophos

dario-RUS 02.04.2003. 15:14

slažem se s gore navedenim

msvrtan 02.04.2003. 15:15

investiciju od 150kn u jos jedan takav disk pa onda mozes staviti bilo koji od navedenih antivirusa..

a ja koristim nav..pokazao se ok ....pa ti njega preporucam iako ti tvrdim da razmislis o ulaganju..

mitzek 02.04.2003. 16:45

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
investiciju od 150kn u jos jedan takav disk pa onda mozes staviti bilo koji od navedenih antivirusa..

a ja koristim nav..pokazao se ok ....pa ti njega preporucam iako ti tvrdim da razmislis o ulaganju..

:D :D
nema frke svrtane,ali tetica je striktno zahtjevala na "postojecu" konfu tak da nemrem nis ulagat ,jer je njezin komp,moj software i rukice da to poslozim--- tu je greda. inace se slazem s tobom u vezi nav jer ga i sam djiram na svom kompu:beer:

:D :D zasad vodi sophos...idemo dalje!

tor 02.04.2003. 19:16

Citiraj:

Originally posted by mitzek
:D :D
nema frke svrtane,ali tetica je striktno zahtjevala na "postojecu" konfu tak da nemrem nis ulagat ,jer je njezin komp,moj software i rukice da to poslozim--- tu je greda. inace se slazem s tobom u vezi nav jer ga i sam djiram na svom kompu:beer:

:D :D zasad vodi sophos...idemo dalje!

PcCilln 2003 ima i vatrozid

Lignja 02.04.2003. 19:21

ja imam northon
i sve je ok

CyberLord 02.04.2003. 21:34

shopos - jer svaki mjesec izlazi nova verzija

mitzek 02.04.2003. 22:07

Citiraj:

Originally posted by tor
PcCilln 2003 ima i vatrozid
:clap: vidiš,to je još bolje. sam mi reci,koliko zauzima mjesta na hardu ,jer kak sam gore navel dotični je -samo-850 mega!:beer:

gospar 03.04.2003. 02:00

za smece od kompjutera FPROT je odlican koristio sam ga 1997 evo nedavno sam skinuo novu verziju i stavio je na boot cd za dos

mitzek 03.04.2003. 09:18

Citiraj:

Originally posted by gospar
za smece od kompjutera FPROT je odlican koristio sam ga 1997 evo nedavno sam skinuo novu verziju i stavio je na boot cd za dos
:beer: to,majstore!!!

vidim da si shvatio poantu,(za razliku od ostalih cijenjenih kolega!!!:D ) jer bi htio na schrot komp staviti antivirusnu zastitu jer je "tetica" tak htjela,a ne vidim svrhe upucavat kolosalne av programe na doticni komp.prvenstveno radi RED VELICINE HARDA
i iz jednostavnijeg razloga da bi isti programi deeeebelo zakocili rad proca(233:( )

:beer: ha ,pa da ,ti si moderator ovdje,sve je jasno
vidi se ko radi svoj posao opako seriozno!:D :D

btw-FPROT sam i trazil, al se nikak nisam mogao sjetiti(senilac,senilni):D kak se ono zove,ne?:beer:

feelgood 03.04.2003. 14:26

Ja koristim NAV, ali ti predlažem NOD32.
K.

tor 03.04.2003. 19:31

Citiraj:

Originally posted by mitzek
:clap: vidiš,to je još bolje. sam mi reci,koliko zauzima mjesta na hardu ,jer kak sam gore navel dotični je -samo-850 mega!:beer:
Ne znam točno ali ide na tvoj problemos jer sam ga ja jednom stavljao nekom na neku siću od harda, tak da ono...

metalac 03.04.2003. 20:32

moj omiljeni AV software je naravno Linux :D

mitzek 04.04.2003. 00:35

Citiraj:

Originally posted by tor
Ne znam točno ali ide na tvoj problemos jer sam ga ja jednom stavljao nekom na neku siću od harda, tak da ono...
:D
fala na savjetu,lafe!

Black Dragon 04.04.2003. 03:12

Zaštita ???
NOD32 redovno pobjeđuje u svim testovima, mjerenjima, ne znam ćemu sve ne, pronalzi poznate i nepoznate viruse ali ... vidio sam nekoliko PCa sa uredno updatanim NOD32 bazama koja su bila zaražena virusima koje bi našao i F-Prot za DOS (onaj besplatni) i to onaj iz 1999. Dakle NOD32 je puno buke, reklame za niš. I update je malo zeznuti ako nisi kupio licencirani soft, nema ono posudio od frenda instalirao i update, ne ide. Plati pa koristi :D

F-Prot, stari DOS poznanik, radi sa diskete (ak je formatirate na 1,7 :D ) i besplatan je i mali ali pali. 10/10 za Win98 mašine i one starije

NAV200x - Sasvim pristojan, učinkovit i kvalitetan program. Zna gnjaviti sa pop3 ali je OK 7/10 u kombinaciji sa Firewallom je odličan produkt (to je ono internet security i dođe kao bundle uz intel ploče)

McAffe 7.0x - to se koristi, ima manje updateove (1,5 Mb) u odnosu na NAV (4 Mb). Da znam može samo na automatic update ali ja ipak volim imati pack sa updateom negdje sa strane radi reinstalacije, servisa, ... (ima Firewall u sebi)

shopos - Lucijane Cariću ili kako ti je već ime ... BUG reklamira kao lud jer čovjek je netko i nešto tamo. To je Rupa i šupa od antvirusa, izbjegavati:mad:

Kasperski - OK, mrak i učinkovit. Bude neš od njega

PC-Cillin - dolazi kao bundle uz pun kufer ploča (dakle mukte), radi, praši i pristojan ako ne i više program (ima i FireWall)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13.