![]() |
Problem sa 6600 pri pokretanju
kupio sam novu asus 6600td 128 mb agp u linksu.
stavim ju na matičnu (dfi lan party),uključim komp i počinje pištanje.na monitoru nema slike.vratim staru grafičku,sve pet.ponovio sam postupak više puta,pa sam ju sigurno dobro stavio. u čemu bi mogao biti problem? |
Jesi je ubo u struju?
|
khm...kak?
nisam baš nekog velikog znanja :) |
ocito grafa ne radi - ak stara radi u istom agp slotu , onda ocito je ova neispravna , nema kaj drugo biti .
|
Evo ovdje joj ubodi molex (standardni priključak za struju u tvom kompu) pod uvjetom da je grafa ista kao ova na slici u linksu:
http://img82.imageshack.us/img82/6618/struja0zl.png @Router: Neke 6600 agp obične imaju priključak za dodatno napajanje i ne rade bez toga |
jesi siguran sto posto?da ne bi bilo pregaranja :D
|
da samo priključi, to ti je obavezno ako grafa ima taj konektor, i provjeri dali ti je dobro sjera u agp slot
|
ak imaš taj konektor, moraš u njega stavit molex da bi radila grafa
|
pa mislio sam da je covjek pogledao bar u upute , asus daje dosta dobre upute i sjecam se za 6600gt da je nacrtano da bez toga ne radi , a kad spojis bez onda ne radi nego samo pisti nesto .
|
@Router:6600 gt primjerci na agp-u imaju svi dodatno napajanje, ali ne i 6600 vulgaris, moja od gainwarda npr. nema, dok od frenda gigabytica ima.
|
Citiraj:
hvala vam dečki,ako vam to išta znači,uljepšali ste mi dan - sve radi: cheers2 |
hehe, drugi puta pročitaj uputstva ;)
|
ponavljam - u uputama to ne piše.neke upute "speed instalation" u kojima je sve šturo objašnjeno,uopće se ne spominje priključivanje na struju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |