![]() |
WinXp - smrzavanje pri bootanju
Kod bootanja Windowsa u normalnom modu se pojavi WinXP boot screen, dvaput prođe progress bar i na kraju drugog puta se zamrzne.
kod boota u safe modu zadnja datoteka koja se loada je WINDOWS/System32/Drivers/mup.sys , Da li da gazim Windowse ili ima rješenje? |
Iz cista mira ili si silova sta na kompu?
Probaj sa recovery consolom preko win CD-a...ako nisi... |
Recimo to kao propali pokušaj OCa. Sad vidim da ne radi na 310 FSB. :)
Uglavnom, ne znam što bi napisao u RC... |
Citiraj:
Probaj ovako kad dignes RC upisi CHKDSK /R /F ...mozes jos napravit i FIXBOOT... |
Poludit ću...The setup didn't find any discs...a oba diska su u ICH7R RAIDu za koji nemam floppy disketu...a mislim da i ne treba za njega.
|
ma stišći F8, i onda odaberi "Last good known configuration"
|
Već sam to isprobao, ista stvar. Svaki put kad resetiram komp nakon smrzavanja mi daje te opcije.
|
to ti je zbog intela :D
ma ne fakat..dja probaj malo olabaviti memoriju.možda te to kolje...imao sam takav problem jer su postavke memorije bile agresivne :) |
Sad je sve na stocku, tako da nije do toga.
|
Zanci probao si sa RC i to ti javlja? A u biosu ti poznaje diskove uredno?
|
Probao si repair windowsa?
|
Izvadi neonke.
|
@ Gorki : Da.
@ Immortal : Da @ Fleks : Spammeru. :D |
Prištekaj bilo kakav stari HDD. Samo da možeš instalirati windowswe.
One diskove za raidu ne diraj. Kad se novi windowsi dignu spasi podatke sa raida i dalje znaš. Po starinski fdisk i format c: Druga solucija je digneš komp sa botabilnog CD-a. Linux ili windows ili ako imaš neki drugo boot repair cd. |
Tnx. Skužio sam gdje je bio problem. RTFM metodom sam doznao da treba komp podići sa CDa koji se dobije uz matičnu komp i napraviti disketu sa RAID driverima.
I sad neka mi netko kaže da je floppy mrtav...the bastard iz alive and kicking.:) Pregazio sam particiju i napravio dvije ( i tako je na disku bio samo čisti install). Kad sve poinstaliravam, zghostat ću sistemsku na ovu drugu i ćao đaci. Svima hvala na pomoći. :beer: |
To je isto ko na ASRocku, al budući da nemam floppy, integriro sam drivere na CD.
|
Ja mislim da ću ipak sve sad poinstaliravati i napraviti rezervni ghost image na DVDu, zlu ne trebalo. ;)
|
Citiraj:
|
po meni 2003.
Iama izradu boot diskete i sve radiš iz dosa dok ghost kopiju radiš u windowsima. Možeš i u dosu. Naravno u dosu sa mišem. Nema nikakvog pisanja. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |