![]() |
Trajanje ugovora sa t-comom
Evo 'vako, kad sam potpisiva zahtjev za adsl u t-centru, na njemu je pisalo obvezno korištenje od 1 godine, međutim tek sad nakon pola godine gledam zahtjev koji sam potpisa pri instalaciji, i na njemu piše:
Trajanje korisničkog odnosa:
I isprintana kvačica na prvu opciju :) Šta to znači, da mogu danas raskinit ugovor ako oću? :) :) |
ugovor vrijedi do raskida,
jer nisi potpisao na ograniceni rok(npr. 12,24,36 mjeseci) zato je prva opcija tamo oznacena a ne druga... medjutim, u tom potpisanom ugovoru je napisano da ga ne mozes raskinuti prije 1g. dakle, poslije mozes, ali prije ne. zato vrijedi DO raskida, a ne do 12 mjeseci... zasto to njima pase? zasto nisu napisali 12 mj? jer bi onda MORAO svake god opet doci tamo i potpisati novi... a posto se oni nadaju da ces biti sto dulje 'njihov', a ne samo do nekog odredjenog datuma, zele ti olaksati, a i ne zele da predjes nekom drugom operateru, pa ovako taj 1 ugovor moze vrijediti i recimo 8 godina, cemu se oni toplo nadaju :) |
Ma nabijem ih :D
P.S. A čekaj di piše da ne mogu raskinit prije proteklih 12 miseci, ja to ne vidim? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kod Iskona piše da ti mogu raskinut ugovor ako ne plaćaš račune. Pa ih možd ai kod T-Coma možeš tako zaje. Nekako sumnjam da bi te dali na sud za 200injak kuna...
|
Frend je raskinuo s t-scumom 4 mjeseca prije isteka 1 g. Mora im platiti pretplatu za ta 4 mjeseca razlike.
Ti is zapravo za tu 1 g. modem dobio 'gratis'. A što se tiče raskida nakon isteka, nitko te ne sprječava da nakon 12 mjeseci otkažeš i prijeđeš na drugog ISP-a. Jest da nećeš baš profitirati jer svi imaju slične cijene. Ja sam raskinuo ugovor nakon 15 mjeseci i prešao kod drugog ISP-a jer je nudio 60 dana flata. Isplatilo mi se :D |
ako si u tcomu onda ti se isplati kod drugog i platiti malo vise jer ovo sto tcom nudi je jad i bijeda, prvo veze su slabe, ja imam 1mbit a ponekad imam 512 dakle pada im stabilnost veze, ponekad odnosno svakodnevno pucaju veze, help desk je ziva koma, tehnicari koji rade kod njih znaju samo tehnicki isntalirat modem a softwerski nista.
dakle kod nekog drugog manje iskoristenog ISP-a bi to sve trebalo ici glatkije i ljepse. |
Ma kako stvari stoje prodat ću dušu đavlu još više jer ću najvjerojatnije prić na 5 GB, 2 je prepremalo :D
|
1. help desk im je jedan od boljih koje sam zvao, je da neznaju isto kao i svi drugi, ali je makar poziv besplatan
2. vani ne bi dobio ni takvu instalaciju, kao kod nas. tamo lijepo dobijes modem na ruke i debela uputstva s velikim slikama i lijepo sve sam spajas. 3. veze im jesu slabe i lose i stvarno su gamad po tom pitanju jer im ipak placamo 74,xx kn za odrzavanje mjesecno + jos 79 za net. Ali prelaskom na drugog operatera neces taj problem rjesit jer ce ti zice ostati iste, a s time i kvaliteta veze... |
dok sam bio na godišnjem došli iz t-coma postaviti adsl, i nisu mi ništa instalirali, stara ih je pitala zašto, a on kaže da više ne pale računala i ne instaliraju ništa dok nema vlasnika kompa, a moja mamica jadna nezna ni kako se pali
|
Ni ne bi ti trebali ništa instalirati samo prikopčati hardveraj i to je to, mislim da se ne bave namještanjem adsl-a na comp, nego ga isprobaju na svom lapu i to je to..hvala, doviđenja..znam glupo..ali eto.
|
e baš tako, samo što su prije i instalirali a sad neće
|
Yep. Uvale ti onaj šugavi cd sa instalacijom i on to kao sam napravi..
|
Onaj cd je fool proof. Oni prvi su bili za**baniji jer ovi noviji sa samo jednim upisom usernamea i passworda automatski sve namjeste. I konektiranje i mail. Prije si morao sve ručno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |