![]() |
sarafi koji se mogu rukom sarafiti
naime zanima me gdje ima za kupiti onih sarafa koji imaju debelu glavu pa ih se moze rucno sarafiti...
ne zanm kak se zovu a kamlo gdje bi ih moglo biti za kupiti..pa ako ko zna nek javi..pitao sam vec u chipoteci i nemaju |
zovu se Palco-San šarafi (thumb-screws) :D :D :D
|
Citiraj:
|
a zezam te malo :D ja ih isto trazim, zlatne, od plexija sam si vec napravio...a od drugih materijala mi se neeeda...jedino ak ima dost ljudi pa da slozite neku narudzbicu :D
|
Imam ja !
Ja vam imam brdo tih šarafa. Ali ne zlatnih niti od plexija, već onih vulgaris... željezniih, pa ako netko želi neka se javi.
|
Re: Imam ja !
Citiraj:
|
Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
sad se ti salis? :) |
Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !
Citiraj:
vec sam vam objasnjavao u nekom threadu da sam poludio jel cijeli 1.april nisam imao volje zezati ljude i proci nekaznjeno....naime u subotu me sala kostala toga da je jedna cura popizdila i istresla mi u facu pola litre pelinkovca (nemojte isprobavati doma...smrdio sam cijelu noc plus to kaj sam bio cijeli ljepljiv)....ali nije problem vec negdhe oko 3 ujutro 2.aprila se vratila volja... |
Ko sad koga zahljebava ?
dečki, sorry ali ja ne kužim vaš smisao za humor. ali fakat ako netko hoće neka se javi privatnom porukom ili na ICQ116011088. ja sam iz ZG.
|
Eto. Zbrisal sam ono što se pojavilo naknadno. Ionako ništa konkretno nije bilo napisano.
|
kewl RAK
kewl RAK
|
ti šarafi postoje i koriste se recimo na Compaqovim serverima. Radio sam sa ML350 i zanimljivo je kako se cijeli server može rasturiti do zadnjeg komada hardwera i šarafa i ponovno sastaviti bez upotrebe ijednog jedinog alata osim vlastitih prstiju.
ti šarafi imaju ili plastični ili grafitni nastavak (debelu glavu) i informaciju o tome gdje ih se može kupiti bi volio imati. |
Citiraj:
|
Šarafi
onih koji dođu sa Compaq serverima i ormarima nigdje :mad: . to sam poprilično siguran. ako netko ima drugaciju informaciju molio bih da ju podijeli s nama ovdje. meni bi toga trebalo jer ono što dolazi u Compaq kutijama uvijek se ostavlja klijentima, a tako su dobri !!!
|
budući da se radi o Compaqu, ti šarafi moraju imati neki "spare part #". u specifikaciji bi trebalo pisati o kojim šarafima je riječ. možda je bolje nazvati Compaqov servis... koliko sam upoznat, ECS je jedini Compaqov certificirani servis (za koji je od Compaqa dobio jedva prolaznu ocjenu doduše), ostali su samo ovlašteni.
|
vidi vraga !
sad sam se sjetio da imam jedan s plastičnom bijelom glavom... nisam siguran da li je od compaq servera, ali mislim da bi mogao biti.... dakle, gdje ima dima ima i vatre... baš ću pogledat u ponedjeljak... imam compaq šaraf kewl ! :gringo:
|
BTW
kad smo već kod kompaka, znate što mi je još kewl...
sistem na koji se serveri pričvrste u kučište-ormar. ono... uguze se u vodilice tak da se mogu bez beda vaditi, a kada ih želite učvrstiti u ormar, ušarafite ih s nekim šarafima s oprugom... dobra perverzija.... i prilično beskorisna, ali je guba. toliko. |
evo napravio sam sarafe za kuciste sa plasticnim glavama (ne treba izvijac) :D
uzeo pistolj na topljeno ljepilo i vrucu plastiku istiskao na glavu sarafa prvi put malo manje da se ne izlije sa strane i kad se to osusi nanjeo opet jedan sloj. Meni izgleda ok,pa tko voli nek izvoli. :beer: |
Citiraj:
|
malo se raspitah
Citiraj:
|
Citiraj:
uff, jesi bar pofarbal? |
Citiraj:
he,ne izgleda tako kad nanosis vruce ljepilo i izgleda tako, ali onda kad se stvrdne izrezes i onda bude OK!!:beer: |
aha, ak si rezao onda izgleda sam kao kakica, izrezana :D
jel bar sluze svrsi? |
Citiraj:
|
Pa daj postaj koju sliku da vidimo kako izgledaju, pa mozda i narucimo :D
Pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |