PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   sarafi koji se mogu rukom sarafiti (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4210)

msvrtan 31.03.2003. 16:15

sarafi koji se mogu rukom sarafiti

naime zanima me gdje ima za kupiti onih sarafa koji imaju debelu glavu pa ih se moze rucno sarafiti...

ne zanm kak se zovu a kamlo gdje bi ih moglo biti za kupiti..pa ako ko zna nek javi..pitao sam vec u chipoteci i nemaju

z3D 31.03.2003. 23:51

zovu se Palco-San šarafi (thumb-screws) :D :D :D

msvrtan 31.03.2003. 23:59

Citiraj:

Originally posted by z3D
zovu se Palco-San šarafi (thumb-screws) :D :D :D
gdje kupiti?

z3D 01.04.2003. 00:02

a zezam te malo :D ja ih isto trazim, zlatne, od plexija sam si vec napravio...a od drugih materijala mi se neeeda...jedino ak ima dost ljudi pa da slozite neku narudzbicu :D

horza 01.04.2003. 22:55

Imam ja !

Ja vam imam brdo tih šarafa. Ali ne zlatnih niti od plexija, već onih vulgaris... željezniih, pa ako netko želi neka se javi.

msvrtan 01.04.2003. 23:41

Re: Imam ja !

Citiraj:

Originally posted by Horza
Ja vam imam brdo tih šarafa. Ali ne zlatnih niti od plexija, već onih vulgaris... željezniih, pa ako netko želi neka se javi.
1.april?

z3D 01.04.2003. 23:45

Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
1.april?
je, 1.april je al' mislim da se ovaj ne shali :D

msvrtan 01.04.2003. 23:52

Re: Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

Originally posted by z3D
je, 1.april je al' mislim da se ovaj ne shali :D
ak se ne sali ja bi fakat uzeo...treba mi bar 20 komada i dam ti 200 kn za tih 20 sarafa? mislim da je cijena postena.... ako si za javi mi se...

z3D 02.04.2003. 13:33

Re: Re: Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

ak se ne sali ja bi fakat uzeo...treba mi bar 20 komada i dam ti 200 kn za tih 20 sarafa? mislim da je cijena postena.... ako si za javi mi se...
daj ajde, ja ti za 200 kn napravim 50 sarafa od ljudskih kosti! :D
sad se ti salis? :)

msvrtan 02.04.2003. 13:35

Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

Originally posted by z3D

pogledaj datum posta....

z3D 02.04.2003. 13:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

pogledaj datum posta....
sta se ti salis samo na 1.april?

Paske 02.04.2003. 14:31

Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

Originally posted by z3D

Prodano - plaćam avansom, samo šalji broj računa :D :smoke:

msvrtan 02.04.2003. 15:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imam ja !

Citiraj:

Originally posted by z3D
sta se ti salis samo na 1.april?
ne jedino na 1.april sam mrtav ozbiljan...

vec sam vam objasnjavao u nekom threadu da sam poludio jel cijeli 1.april nisam imao volje zezati ljude i proci nekaznjeno....naime u subotu me sala kostala toga da je jedna cura popizdila i istresla mi u facu pola litre pelinkovca (nemojte isprobavati doma...smrdio sam cijelu noc plus to kaj sam bio cijeli ljepljiv)....ali nije problem vec negdhe oko 3 ujutro 2.aprila se vratila volja...

horza 03.04.2003. 21:24

Ko sad koga zahljebava ?

dečki, sorry ali ja ne kužim vaš smisao za humor. ali fakat ako netko hoće neka se javi privatnom porukom ili na ICQ116011088. ja sam iz ZG.

RAK 06.04.2003. 13:31

Eto. Zbrisal sam ono što se pojavilo naknadno. Ionako ništa konkretno nije bilo napisano.

horza 06.04.2003. 13:33

kewl RAK

kewl RAK

medo 06.04.2003. 14:02

ti šarafi postoje i koriste se recimo na Compaqovim serverima. Radio sam sa ML350 i zanimljivo je kako se cijeli server može rasturiti do zadnjeg komada hardwera i šarafa i ponovno sastaviti bez upotrebe ijednog jedinog alata osim vlastitih prstiju.

ti šarafi imaju ili plastični ili grafitni nastavak (debelu glavu) i informaciju o tome gdje ih se može kupiti bi volio imati.

z3D 06.04.2003. 19:23

Citiraj:

Originally posted by medo
informaciju o tome gdje ih se može kupiti bi volio imati.
isto kao i svi mi... :D

horza 06.04.2003. 19:25

Šarafi

onih koji dođu sa Compaq serverima i ormarima nigdje :mad: . to sam poprilično siguran. ako netko ima drugaciju informaciju molio bih da ju podijeli s nama ovdje. meni bi toga trebalo jer ono što dolazi u Compaq kutijama uvijek se ostavlja klijentima, a tako su dobri !!!

medo 06.04.2003. 20:20

budući da se radi o Compaqu, ti šarafi moraju imati neki "spare part #". u specifikaciji bi trebalo pisati o kojim šarafima je riječ. možda je bolje nazvati Compaqov servis... koliko sam upoznat, ECS je jedini Compaqov certificirani servis (za koji je od Compaqa dobio jedva prolaznu ocjenu doduše), ostali su samo ovlašteni.

horza 06.04.2003. 21:26

vidi vraga !

sad sam se sjetio da imam jedan s plastičnom bijelom glavom... nisam siguran da li je od compaq servera, ali mislim da bi mogao biti.... dakle, gdje ima dima ima i vatre... baš ću pogledat u ponedjeljak... imam compaq šaraf kewl ! :gringo:

horza 06.04.2003. 21:32

BTW

kad smo već kod kompaka, znate što mi je još kewl...
sistem na koji se serveri pričvrste u kučište-ormar. ono... uguze se u vodilice tak da se mogu bez beda vaditi, a kada ih želite učvrstiti u ormar, ušarafite ih s nekim šarafima s oprugom... dobra perverzija.... i prilično beskorisna, ali je guba.
toliko.

STRMX 07.04.2003. 21:42

evo napravio sam sarafe za kuciste sa plasticnim glavama (ne treba izvijac) :D
uzeo pistolj na topljeno ljepilo i vrucu plastiku istiskao na glavu sarafa
prvi put malo manje da se ne izlije sa strane i kad se to osusi nanjeo opet jedan sloj.
Meni izgleda ok,pa tko voli nek izvoli.
:beer:

msvrtan 07.04.2003. 22:17

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
prvi put malo manje da se ne izlije sa strane i kad se to osusi nanjeo opet jedan sloj.

da ali poanta onih industrijskih je da ih mozes dodatno s sarafcigerom ako ti ruka nije dovoljno jaka (rijetki smo takvi..ja nisam)

horza 19.04.2003. 15:11

malo se raspitah

Citiraj:

Originally posted by medo
budući da se radi o Compaqu, ti šarafi moraju imati neki "spare part #". u specifikaciji bi trebalo pisati o kojim šarafima je riječ. možda je bolje nazvati Compaqov servis... koliko sam upoznat, ECS je jedini Compaqov certificirani servis (za koji je od Compaqa dobio jedva prolaznu ocjenu doduše), ostali su samo ovlašteni.
e, raspitao sam se da li se mogu naručiti ti šarafi.. kao spare part (kao preko firme), ali izgleda da se ne može :mad: .

z3D 19.04.2003. 18:57

Citiraj:

Originally posted by STRMX!

daj nemoj me...to negdje izgleda ko golubova kakica na necijem prstu :D
uff, jesi bar pofarbal?

STRMX 19.04.2003. 19:31

Citiraj:

Originally posted by z3D
daj nemoj me...to negdje izgleda ko golubova kakica na necijem prstu :D
uff, jesi bar pofarbal?

he,ne izgleda tako
kad nanosis vruce ljepilo i izgleda tako, ali onda kad se stvrdne izrezes i onda bude OK!!:beer:

z3D 19.04.2003. 23:44

aha, ak si rezao onda izgleda sam kao kakica, izrezana :D
jel bar sluze svrsi?

STRMX 20.04.2003. 12:59

Citiraj:

Originally posted by z3D
aha, ak si rezao onda izgleda sam kao kakica, izrezana :D
jel bar sluze svrsi?

sluze:beer:

DeVa 21.04.2003. 12:33

Pa daj postaj koju sliku da vidimo kako izgledaju, pa mozda i narucimo :D

Pozdrav!