![]() |
Napajanje MS 400w
znaci obicno napajanje jeftinjara.. 24-pinsko
kad se upali komp radi normalno i sve ok, nakon nekog vremena, valjda kak se digne temperatura u kompu, pocne sve vise zvrndat, odnosno mislim da se pocne brze vrtit.. sta napravit po tom pitanju..napajanje ne mislim mijenjati ;) ali da li se moze nesto rucno regulirati ili sta ja znam.. thx ;) |
promijeni napajanje ;) :smoke:
otiso ti vent zgleda. mozes ga za prvu ruku otvorit (skini onu naljepnicu) i u rupu sisnut malo strojnog ulja. a mozes kupit novi vent...imas za 20kn...:) |
Nije valjda konfa u sigu pokretana tim napajanjem? :smoke:
Ako je,daj se riješi toga, ja sam imao sreću da mi to smeće nije odnijelo ostatak kompa |
nene, to je od frenda komp..
doduse probo sam napajanja, dva ovi i jedno jace, ali isto MS jeftinjara, oba su nova skroz, nikad radila prije..i kad se komp upali, radi normalno, i onda postepeno sve bucnije..pa mi nije jasno.. |
Zamijeni vent, to ti je najjednostavnije, imas jeftin a odlican Glacialtech 80mm u Ve-milu :beer: E i racunaj na to da je ventilator mozda spojen direkt na tiskanu plocicu, pa ces mozda morati rezati zice i spajati ih na ove od starog ventilatora :D Al nista strasno :)
|
ma nije problem spajanje...a sve si brijem da sam mozda fulao, da to ipak nije napajanje, nego vent od proca, moram probat pogledat temperaturu u everestu..gore je stock cooler, moj je radio vise od pola godine bez problema na normalnoj temeperaturi, pa nisam ni pomisljao da bi to mogao biti problem..budem vidio danas sutra..da nije mozda to..jer mi je cudno da bi oba napajanja tak zvrndala..
|
Citiraj:
Kupi neki jeftini vent, a da nije prebučan, otvori napajanje i ugradi :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |