![]() |
Plextor 48/24/48
Imam problema,
Kada pržim CD kaže mi SCSI/CD aborted... Prije nije ništa srao... a i nekada sprži CD. U čemu je problem. Znao je reči da ne stane toliko podataka na CD, smanjim npr. 650 MB na 700 MB CD i onda mi napiše ono gore. Uglavnom ne sprži CD, šta da radim ?! |
Re: Plextor 48/24/48
ma tebi treba zabraniti kupovanje kompa..sve kaj si kupio ima neki problem :)
|
Da izgleda da je to serijski kod Plexia:D
Imao sam i ja sličnih problema. Reinstalacija redovita je pomogla. |
Reinstalacija ne pomaže, u biti nisam ju ni instalirao.
A update firmwarea ne radi. Da vidiš to je neki znak. Imao sam dobar kompjuter 1.2 Ghz Amd... I sve je radilo, i vrag mi neda mira kupim novi i evo ... lošiji od staroga. Slika mi se zamrzne u igrama, prepostavljam da je grafička, pošto je clockana, a nema dodatno hlađenje. Slika ima crte kada gledam film. nemogu ga OC-ati koliko bi trebao ići... Pržilica zeza... Ma eto ... :fuming: :grrr: |
Citiraj:
A sječam se tvog starog compa, sličan mom sada. Ja svoj ne mjenjam dok ne bude za razumnu cjenu nešto tri puta brže, bolje, učinkovitije od moga sada... |
Ma formatirao komp. instalirao sve...
I opet ništa, mislim da ću ju nostiti na reklamaciju ... Ali nisam siguran, šta ako njima radi!? Jer meni svako malo radi, pa ne ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti jednostavno ne možeš odoljeti-nešto kupiš,vidiš priliku da nekom uvališ za veću lovu,pa frkneš..:) A tu nama pričaš bajke...židove stari:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel važi? :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Otkrio sam u čemu je problem.
Naime kod instalacije drivera, nesmiju se instalirati IDE driveri od matične u mom slučaju EpoX... Sada radi, updateao sam firmware i instalirao plex tools ! |
Citiraj:
|
Naravno da Kova zna :)))
Download 1.15A Nadam se da ti radi. Ovo sam ja uploadao i trebalo bi biti dosta brzo no malo je vece. 3.9 MB |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |