![]() |
Privremeno ponistavanje schedula u WinFastu?
Uvijek kad nesto imam namjesteno u scheduleu od Leadtekovog WinFasta da mi snimi (recimo sve dane u tjednu pokrivene u jednom unosu) i pozelim da mi taj dan to ne snima, jedino sto mogu napraviti je ili ugasiti do kraja komp ili izbrisati cijeli unos u scheduleu. Postoji li neki jednostavniji nacin, neko privremeno disableanje?
|
skini novi software pa probaj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
makneš kvačicu pored task-a ili odeš u edit task-a i podesiš da ti snima u sve dane osim u taj dan kad ne želiš |
ova druga opcija ima smisla i nije losa ideja!
ali ova druga...ne vidim nikakve kvacice. ti to imas? ja imam winfast 2.0.1.86 - najnovija verzija sa njihovog sitea. |
ma mozes birat dane koje oces da ti snima ...
imas mondey tuesday bla bla samo zacrnis ono kaj oces ja imam verziju 3.0.10.73 ,dobio sam soft sa karticom na cdu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo, ovako izgleda moj scheduler. Ako hoces vidjeti jos nesto, za cas posaljem.
|
Citiraj:
|
Kako nema kvacice?
Daj skini novi software, zadnji je 3.0.10.93 http://img401.imageshack.us/img401/2...fast9gy.th.png |
1 privitaka
evo ti ga na...
Privitak 6275 verzija je ??? ne znam di da uopće ju pročitam...datum u release note je 2004/10/06, a rar-file je ALL_WinFastPVR_41124 pa ti vidi |
hvala na linku i screenshotovima. sad mogu skinuti tu verziju winfasta. ali sad se pitam da li je to software koji je za moju karticu. jer ja imam DTV2000H. a kad gledam drivere i software za nju nudi mi samo neke druge, starije verzije. na kojim karticama vi koristite taj software?
|
1 privitaka
KHm....vi pricate o dva razlicita softvera ovdje....jedan (za analogne kartice) je Winfast PVR i on je trenutno u verziji 3.0.10.73 ili nesto slicno, a drugi (za digitalne i hibridne kartice, poput DTV2000H) je Winfast DTV i on je trenutno u verziji 2.0.1.86.
E, sto se tice problema odabira dana samo klik na dane koje zelis da ti radi schedule i to je to ....screenshot prilozen: |
imas pravo. to je, cini se, najbolji, najjednostavniji i jedini nacin da se to napravi. a moja je greska sto nisam odmah na pocetku rekao koju karticu imam. nije mi palo na pamet. sorry. ;) hvala svima na pomoci i screenshotovima!
|
Citiraj:
http://img248.imageshack.us/img248/803/about8sj.th.png Citiraj:
Citiraj:
EDIT: vidim matrixcore sve objasnio :clap: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03. |