John Creasy |
27.06.2006. 18:16 |
problem sa AutoPlayom
Kad ubacim bilo koji cd ili dvd ne pokrece autoplay a prije ga je bilo. Imao sam jos nekih problema sa win pa sa formatirao disk i nanovo snimio xp. Sad opet nema autoplaya, ubacim SCCT i neocita ga. Cak ni ne pokaze ikonicu od autoplaya My Computeru gdje je dwd citac. A na AutoPlay opciji na dwdu je odabrano Prompt me each time to do action...blabla
Sta da napravim?
EDIT: Sad mi sa desilo nesro jako cudno. Instalirao sam original SCCT i trazio me na kraju restart. Ja restartiram kad se nakon one plave crtice sto ide, pojavio plavi ekran i samo stoji. Na ekranu samo strjelica koju mogu micati. Stisnem ja ctrl+alt+del i poajvi mi se taskmanager. Ima neki cudni proces ie4unit.exe koji kad ugasim ponovo se upali. Reastirao sam komp kad opet isto. Otisao sam bio na kratko iz sobr i kad sam se vratio on normalno u winu sa pokrenutim Zone Alarmom, ali sve mi je bilo na defaultu. Desktop screen, mozilla bez bookmarksa i stranica, start meni, sve uglavnom. Pa koji je to ku***. Win sam stavio prije nekih 4 sata nove.
|