![]() |
COD 2
Imam problem. Neradi mi multy player bas najbolje. Kad ga pokrenem treba cekat jedno dvi minute da udje u igru. Single player mi dobro radi,tj. odma udje u igru. Bia sam reinstalira cod 2 i opet nista,cak sam i formatira disk na kojem mi je cod 2, al opet po starom! Zasto? Jer sa istog diska je instalira i emissary i njemu radi! : lol2 :
|
Možda pali na inteligenciju : lol2 :
Šalim se ;) Ajde probaj pitat na COD2you, sad su svi tamo, a pouzdano se sićam da su još neki imali isti problem samo ko će to nać u temi sa 9000 postova... BTW jesi maka airfix :D |
@crash, ako još nisi riješio problem, mislim da znam šta bi ti moglo pomoci....
|
Nisam. Sto?
|
odi u Network Connections>Local Area Connection>Properties>Internet protocol(TCP/IP)>Properties i popuni kak je prikazano na slici:
http://img478.imageshack.us/img478/6711/input2zn.th.jpg neznam jesu ti brojevi isti za iskon, ali ako si t-com korisnik ovo svakako probaj jer je i meni i CRaSHu009 pomoglo.... |
evo da ti kažem šta 100% pali..
start/c panel/network connections/local area conn./desni klik/propertis/TCP/IP/propertis/ i pišeš ovo: IP adress 192.168.1.100 subnet: 255.255.255.0 gateway: 192.168.1.1 perfered dns server:195.29.150.3 alternate -II- 195.29.150.4 i mene je to za***************avalo pa mi je csx rekao kak da sredim edit: csx me prestigao :) |
Sad oce uc kad sam spojen, ali kada sam offline mi ponovno napise not responding. A dok emissaryu (vasilije mitu) radi. Izgleda da mene ***************e graficka. : nono :
|
mene je to je*alo i instaliro zone alarm
sve radilo ko urica |
Imam ja zone alarm i opet isto.
|
u zone alarmu ti je namješteno da radi samo kad je spojen na net. I ja imam tak pa dok nisam spojen na net uopče nemogu u multiplayer
|
Kako to prominit u zone alarmu?
|
nikako:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:34. |