![]() |
hmn pikni seasonic 600w ak vec imas para ili mozda od 500 :D bolji su od enermaxa
inace znas da ti moze maticna lagati ? meni pokazuje 4.97 na 5v grani a mjereno sa multimetrom dobivam 5.02 ;) |
meni pokaziju na 12 V pokazuje 14 pa šta :D
|
Moj izbor bi bili
Tagan 530W Easycon (modularno) Seasonic 500W No da li ti ZBILJA treba toliko jako napajanje? :) |
@ superunk...
ma nije potreba jakom napajanju vec investicija za buducnost, ovo koje imam je bilo super za p4 sto sam imao prije ali sada ako uzmem novi proc i oko bozica novu grafu to nece biti dovoljno.... @m4mut ma sve kako pise ITE tako je jer sam i ja mjerio. 5V 12V i mjerio napone za 20pinskog direktno iz napajanje, nesto nije ok i ne daje dobre napone. @Codiac- ma do 1k ide ali ne vise, tako da seasonic nece biti iako nije los - reviewi su jako dobri. mozda ako mi se stvarno dopadne :D ali ovo mi je malo "ljepse", barem za dzep :D 580 W ATX 2, TAGAN, Super Silent TG580-U15, Easycon, 990K HGšrot |
Investicija za buducnost?
Pa nove komponente nece trositi (puno) vise od ovih sada. Ionako za 3-4g ces kupiti nov PS. Dovoljno ti je 400-450W za bilo koju konfiguraciju. |
slažem se... ovo koje već imaš u sigu ti je dovoljno! rađe novac utuci u mbo, rame ili grafu ;)
|
OCZ Modstream 450W u Hgspotu...500kn...rekao bih da je to najbolje za tu lovu. Eventualno Fortron Bluestorm od 500W za 550kn u Linksu.
|
Taj Fortron ima 460W, 500W je samo marketinški trik (to prizna i sam proizvođač)....treba nabiti cijenu:)
|
Citiraj:
ajd pogledaj napone u prvom postu pa mi reci dali je dovoljno. u koju plocu??? pa di ces bolje od SLI-DR a u ostatak idu pare. |
Ma spoji direktno na dalekovod. Napajanje od 600W ti je premalo. Moraš uzet najmanje 800 watno. :rolleyes:
Ne znam o kojim naponima govoriš, pošto su ovi na screenshotu u prvom postu u potpunosti u skladu sa ATX specifikacijom. Je li ti kompjuter radi stabilno? Moguće da je Enermax u kvaru. Što nas opet vraća na prvi odlomak moga posta. NHF |
Citiraj:
|
e gle ovako napajanje nemora biti 500W 600W samo da ima stabilne napone, to mi je bitno a rekoh ostavio sam 1k KN za njega pa mislim uzeti najbolje za te pare.
|
Onda kupi seasonica u tom cjenovnom rangu i mir.
|
Citiraj:
|
|
Ja bih uzeo ovog OCZ-a 600W, GameXStream...sto ti je baterija preporučio...po meni prej***no napajanje...: goood :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |