![]() |
Koji cooler na Abit AN7?
Koji cooler mi preporucate za athlon thoroughbred 2400+? A da moze stat na an7! Trenutno imam neki cooler od 70 kn, al neladi dobro! Pa bi molia vase misljenje i savjet! :)
|
Falconrock II?
|
Evo pogledaj u sig kaj ja imam, ono sto je sNNooPY preporucio, al malo modificiran s drugim ventom i temp mi je idle malo ispod 40 u ove vruce dane Sto je jako malo za vruceg semprona
|
Jel ga jos ima u prodaji i koja mu je cijena?
|
Citiraj:
|
zalman 7000 al-cu. Zakon hladnjak za athlon s.A procesore.
|
Jedino će ga trebati obrnuto postaviti. ;)
Ja sam imao TR SP97...nikad boljeg hladnjaka... Ja bih uzeo Katanu ili nešto drugo sa heatpipeovima. |
definitivno Katanu
|
Citiraj:
Temp u sobi oko 29 EDIT: Kolko vidim iz splita si pa evo ti link di da ga nadjes http://www.pnp.hr/detail/index.asp?artkod=spi-falcon |
Citiraj:
|
I moj glas sa Scythe Katanu... Zalman je zastarijeli koncept :)
|
Jel bi sigurno zalman moga stat na an7?
|
stane sigurno.
|
Cua sam da ga onda triba okrenit. Mislim pod tim livu nozicu na desnu stranu i tako. Jeli to istina? Jer na zalmanovoj stranici kaze da nemoze stat na an7.
|
Ovako, treba samo drzac otpiliti/savinuti i umjesto montirati hladnjak pouputama uzi drzac stavis kod kondica a siri s druge strane. Imam ti ja zalmana koji je trenutno na nf7 pa ako te zanim javi se na pm.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Katanu definitivno ;)
OT:Koji jee to BMW u avataru!? Yebacka pilaaaaaaaa |
Citiraj:
|
OT: Ja bi radije ovo u sigu nego to u avataru :) Mislim na Irinu, a ne na athlona : goood :
|
A na kolko ga se moze otprl. spustiti sa zalmanom il katanom?
|
katana ili zalman 700 serija.
zalmana samo mroas naopacke namontirati. |
To ti je bmw 850 i alpine.
|
Alpina valjda :)
@dudek - na šta točno misliš, koliko je zalman bolji od falconrocka? Iako je falconrock vjerovatno najbolji cooler za te pare, zalman je ipak komadina bakra, dakle puno je veći, ima veću disipacijsku površinu, ima veći vent, duplo manji thermal resistance. |
Kolika je cijena falconrocka?
|
|
Ja sam ga platio nekih 70ak kuna, al tada ga je puno ducana imalo.
@Emissary Ako mi Falconrock sa kojeg je maknut orginal vent i stavljen AC drzi stvarno inace vruceg semprona OCanog na 40 i ispod u idle na kolko bi ga zalman spustio... Mislim da je razlika vjerovatno nekih 2-3 stupnja tako da se stvarno ne isplati davati tolke novce za zalmana |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |