![]() |
Kakva je ovo konfa
Što mislite o ovoj konfi, je li treba nešto drugo stavit, i tako to
Pentum D 930 Hladnjak Thermaltake SonicTower Asus P5WD2 VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X1800GTO, 256MB DDR3, DVI, VIVO RAM PC-4200, 1024MB, DDR2, KINGMAX, DDR 533 MHz Kućište COOLERMASTER Centurion 5, srebrno, CAC T05, MIDI, bez PS E sada koje napajanje? Konfa je za igranje najviše |
chieftech 410W za cca 320kn u linksu
|
Konfiguracija je bog bogova, nemaš brige po tom pitanju:)
Kaj se tiče napajanja Chieftec 410W Delta za 353 kn u Linksu, Chieftec 450W za 380 kn u Ve-milu, OCZ ModStream 450W za 494 kn u HGSpotu, Tagan EasyCon 430W za kojih 600 kn u Linksu ili pak Seasonic 430W za cca 560 kn u Linksu, bi bil i više nego dovoljan za tu konfiguraciju. Sve ovisi o tome kolko para imaš na raspolaganju, tj. kolko misliš dati za napajanje. |
Šta će ti napajanje kad već imaš onog Seasonica, nema potrebe...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kolko se ja sjećam, 410 W je Delta... 400 W je preglasno...
|
Krivo se sjećaš. Evo link:
http://www.techpowerup.com/reviews/Sirtec/ATX-410-212/ Osim toga, valjda znam što imam u kućištu... |
Hard i DVD pržu sam zaboravio
Valja li ova: DVD±RW LG GSA-H20L, 16x, crni, Dual layer, DVD+-R/RW/R9/RAM, LightScribe I ovaj HDD:HDD 200.0 GB SAMSUNG SpinPoint SP2004C, Serial ATA II, 8 MB cache, 7200 okr/min |
ja imam przu i mogu reci da sam prezadovoljan, dosad nijedan cd/dvd nije zeznio, a lightscribe isto radi kako spada..., hdd je takodjer ok
|
Citiraj:
Kako svi kazu, tako i ja DVD-RW Benq dw1650 |
Citiraj:
|
samo drugu pržu Nec nd-4750
|
prza je super, ja je imam, tiha, brza i efikasna...
|
također kupio tu ISTU pržu i nemam nijednog problema...preporuka
LG GSA-H20L |
Citiraj:
za igranje mislim da bi ti puno bolje bilo da si neko s939 rješenje našao...neki A64 X2 i neka matična...ovo nije uopće loše, ali a64 je po meni bolji... |
Citiraj:
e znaš nekad su ljudi ograničeni sa financijama... x2 3800+ košta 1k kuna više... a razlika u performansama nije tolika da bi to opravdala, a presler svaki ide na preko 4ghz pa onda baš i nema razlike... |
čovjek je pitao jel bi šta trebalo mjenjat....nije napisao koliko kuna mu je limit...i ja sam napisao ono na što bih ja ciljao....
|
Ljudi odustajem od toga, ne uzimam ovu konfu, samo neke stvari od ove konfe koju sam napisao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:20. |