![]() |
Par pitanja nakon formata
Ajde ljudstvo izrecite mi kako da iz satre instalacije firefoxa prebacim bookmarke u novu? Znao sam prije, al sam totalno zaboravio....
Isto tako kako mergat dve particije jednog diska unutar windowsa? Nemogu na menage diskova naci nista sto bi mi pomoglo, a neki drugi prog ne posjedujem. Kako winDVRu naredit da skena sve frekvecnije (trek javi se ;) ) Ak mi jos kaj zapne javim se. BTW. Ovo mi je prvi format u zadnjih 9 mjeseci. Nemogu vjerovat da windowsi rade ovako brzo : cheers2 |
Setup/Channel/Autoscan?
|
Bokmarks-manage bokmarks-file-export
|
file > bookmarks > manage bookmarks > export/import ...
...ili samo prekopiraj stari bookmarks.html u : Citiraj:
...a za nedestruktivno spajanja particija treba ti poseban program tipa Acronis truimage ili Partitionmagic... |
Hvala svima :)
@Jelc: da al mi ne ulovi pol programa. Ulovi mi neke uzasne frekvencije za HTV1 i RTL, a na Cinergyu (prog koj dolazi uz TV karticu) se vide savrseno... Mora biti nesto tipa scan ALL frekve. |
Možda nisi pravilno odabrao nešto pod device i tv opcijama
|
Ako koristiš kablovsku, stavi tako i u opcijama.
|
Citiraj:
|
A stvatr je u tome da je prije formata nasao sve i samo sam njega rabio... Neznam kaj se spo***************alo, ali se sjecam da kad sam ga poceo rabiti prije par mjeseci da sam isto imao problema....
Mrzim format :smoke: |
Citiraj:
Meni je i na kartici kakvu ti imaš, na mom VIVO ulazu (ATI-ca), Pinnacle kartici (PCTV PRO), X1300 AIW uredno sve našao.... |
***************ga kad imas ATIa :D
Ozbiljno sad, jel ima kakva opcija skeniranja svih frekvi? Lud sam. Sve nasao osim RTLa? |
Citiraj:
@Fleks Probaj nes napraviti sa fine tune |
Citiraj:
Zato najbolje instalirati samo WDM a ostalo ne. |
Daj pojasni malo ovo zadnje jelc?
|
Citiraj:
|
probao vec 7 puta. Nista. Nista. Nista. Nasao sam RTL, al mi je sad HTV 1 u qurczu......
Lud vise. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |