PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Par pitanja nakon formata (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41697)

Fleks 24.06.2006. 11:41

Par pitanja nakon formata

Ajde ljudstvo izrecite mi kako da iz satre instalacije firefoxa prebacim bookmarke u novu? Znao sam prije, al sam totalno zaboravio....

Isto tako kako mergat dve particije jednog diska unutar windowsa? Nemogu na menage diskova naci nista sto bi mi pomoglo, a neki drugi prog ne posjedujem.

Kako winDVRu naredit da skena sve frekvecnije (trek javi se ;) )

Ak mi jos kaj zapne javim se.

BTW. Ovo mi je prvi format u zadnjih 9 mjeseci. Nemogu vjerovat da windowsi rade ovako brzo : cheers2

Jelc 24.06.2006. 11:59

Setup/Channel/Autoscan?

stuc 24.06.2006. 12:02

Bokmarks-manage bokmarks-file-export

crn 24.06.2006. 12:14

file > bookmarks > manage bookmarks > export/import ...
...ili samo prekopiraj stari bookmarks.html u :
Citiraj:

'C:\Documents and Settings\tvojekorisnickoime\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\nekiprofile\bookmarks.html'
Naravno nadam se da imaš stare bookmarke :D

...a za nedestruktivno spajanja particija treba ti poseban program tipa Acronis truimage ili Partitionmagic...

Fleks 24.06.2006. 13:51

Hvala svima :)

@Jelc: da al mi ne ulovi pol programa. Ulovi mi neke uzasne frekvencije za HTV1 i RTL, a na Cinergyu (prog koj dolazi uz TV karticu) se vide savrseno...

Mora biti nesto tipa scan ALL frekve.

Jelc 24.06.2006. 13:59

Možda nisi pravilno odabrao nešto pod device i tv opcijama

domy_os 24.06.2006. 14:37

Ako koristiš kablovsku, stavi tako i u opcijama.

Flood 24.06.2006. 14:39

Citiraj:

Autor Jelc
Možda nisi pravilno odabrao nešto pod device i tv opcijama

Nemora bit,meni windvr3 na tv2kxp ex nadje 2-3 programa,dok je sa starom karticom(asus tv/fm Ph 7134) radio savrseno.Izgleda da ne voli sve kartice ili pojma nemam sta mu je.Jedino DScaler i VirtualVCR nadju sve sta treba od programa,a probao sam ih podosta...

Fleks 24.06.2006. 14:55

A stvatr je u tome da je prije formata nasao sve i samo sam njega rabio... Neznam kaj se spo***************alo, ali se sjecam da kad sam ga poceo rabiti prije par mjeseci da sam isto imao problema....

Mrzim format :smoke:

Jelc 24.06.2006. 15:35

Citiraj:

Autor flood
Nemora bit,meni windvr3 na tv2kxp ex nadje 2-3 programa,dok je sa starom karticom(asus tv/fm Ph 7134) radio savrseno.Izgleda da ne voli sve kartice ili pojma nemam sta mu je.Jedino DScaler i VirtualVCR nadju sve sta treba od programa,a probao sam ih podosta...

Meni je i na kartici kakvu ti imaš, na mom VIVO ulazu (ATI-ca), Pinnacle kartici (PCTV PRO), X1300 AIW uredno sve našao....

Fleks 24.06.2006. 15:44

***************ga kad imas ATIa :D

Ozbiljno sad, jel ima kakva opcija skeniranja svih frekvi? Lud sam. Sve nasao osim RTLa?

Flood 24.06.2006. 16:39

Citiraj:

Autor Jelc
Meni je i na kartici kakvu ti imaš, na mom VIVO ulazu (ATI-ca), Pinnacle kartici (PCTV PRO), X1300 AIW uredno sve našao....

Srecko ti je drugo ime!:)Kad sam uzeo tv karticu,na tvoju i Torovu preporuku stavio sam windvr i to je je bilo to...Al sad me ova expertica hebe do bola,treba je izgleda drito spojiti na odasiljac!Uglavnom,windvr best program,dok expertica kako kome,da nebudem vulgaran...

@Fleks
Probaj nes napraviti sa fine tune

Jelc 24.06.2006. 21:38

Citiraj:

Autor flood
Srecko ti je drugo ime!:)Kad sam uzeo tv karticu,na tvoju i Torovu preporuku stavio sam windvr i to je je bilo to...Al sad me ova expertica hebe do bola,treba je izgleda drito spojiti na odasiljac!Uglavnom,windvr best program,dok expertica kako kome,da nebudem vulgaran...

@Fleks
Probaj nes napraviti sa fine tune

Mene kad takvo nešto zeza znam da su se poklali WDM-ovi ili neki codeci iz softa kartice.
Zato najbolje instalirati samo WDM a ostalo ne.

Fleks 25.06.2006. 02:04

Daj pojasni malo ovo zadnje jelc?

Jelc 25.06.2006. 23:14

Citiraj:

Autor Fleks
Daj pojasni malo ovo zadnje jelc?

Ajd da skratim-deinstaliraj SVE codece+WinDVR3 pa probaj ponovno...

Fleks 26.06.2006. 01:57

probao vec 7 puta. Nista. Nista. Nista. Nasao sam RTL, al mi je sad HTV 1 u qurczu......

Lud vise.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47.