![]() |
Instalacija sa Intel-a na nvidiu.
Pozdrav svima
Imam jedan question, napokon sam se prebacio sam intela na amd+nvidiu (zamjenio sam dakle ploču i proc). E sada da opet ne idem u kompletnu reinstalaciju windoza, mislio sam za prvu ruku dignuti windowse. pretpostavljam da kada priključim svoj sata hard, da se windowsi neće sami podignuti, jel? ;-) e da li će proći procedura ako napravim repair win xp-a? a na windowsima xp je integrirani već sp2. Ako netko ima iskustva po ovom pitanju nek mi se javi Bok |
a nis te ne kosta probaj ak ne ponovno ih nasnimi i to je to
|
Na staroj konfi makni sve drivere (preko DriverCleanera, pojedinog uninstallera ili ručno) s diska počevši od grafe, zvučne, mrežne, chipseta i ostalo. Onda disk prebaci u novu konfu i trebalo bi radit.
|
meni se do sad jedino nije bootalo kad sam iso sa via kt266 na nforce2
Spoji pa vidi |
Cisto sumnjam da ce ti to proci, mozda ako si isao sa nForce-a za Intel na nForce za AMD, ali Intel->nForce nema sanse. Mozes probati, naravno, nista te ne kosta (osim malo vremena), onda napravi kako su ti vec rekli, sto vise drivera odinstaliraj, no gotovo sam siguran da ce ti Windoze poblesaviti i bacati plave ekrane (ako ce se uopce htjet butat u sto isto sumnjam).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |