![]() |
Experimentalni server
Evo dignuli smo CSS server - ip: 161.53.144.219, ping oko 40ms na dsl 512kbps
Uskoro mozda dodje i COD2 (tko zna kako konfigurirati cod2 servere na linuxu nek se javi na pm). Postajte ovdje svoja iskustva sa serverom (ping/lag i slicno). : quake : : quake : : quake : : quake : : quake : |
Citiraj:
|
Nitko? Niti da ste probali? :(
|
Gdje se upise ip?
|
U konzolu "connect 161.53.144.219"
Ili steamov server browser. |
Evo server radi bez greske. Isproba sam ga od kuce i ping je 40 na 512 dsl-u.
Ako ima jos ekipe slobodno igrajte - ovaj server nema pravila i modova, ali uskoro dolazi counter bet, admin mod i mani plugin. |
Jos malo i spajam se i ja... Moram cekati da mi se update-a CSS...nisam vec dugo bio online na Steam-u... :(
Nadam se da ce biti ekipe koja ce zaigrati to cesto... :) |
Ajd ako mi može netko objasnit za CSS, šta moram imat, znam da se nešto moralo skidat s interneta? Inače ja bi igrao isto s vama ako mogu...
|
Moras imati Half Life 2 original - ne originalnu piratsku kopiju, nego original ;),
Ili ako imas kreditnu karticu instaliras steam sa www.steampowered.com i onda skines igru koju zelis preko neta. Zgodna je stvar sto nemoras imati cd-ove (glavno da imas username/pass) i neki cd key s kojim si logiran na steam. I onda iz bilo kojeg dijela svijeta mozes downloadati igru na svoj komp i igrati bez potrebe za cd-om. |
Stavite i od COD2
|
Ocemo, samo kako je to na faksu nevirujem da ce izdrzati dulje od 15.-20. srpnja.
Ali od 9. mj se opet biti u pogonu ako bude sreće. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:37. |