![]() |
Jel ovo chudno?
http://www.imagesforme.com/images/8388napon.JPG
ovo +12 me zanima konkretno napajanje je tagan 480..sve radi normalno..već godinu dana..no sad malo gledo everest i to slučajno vidio pa da vas pitam :beer: |
Ploca laze... da je to stvarno 14V mislim da bi ti prvenstveno disk vec davno reko pa-pa :)
|
Citiraj:
Laze ploca ili everest... Da je tolki napon (14V) brijem da bi ti komp bio sprzen.. ;) Koji proc imas? |
p4 3.2 prescott
|
Onda bi i Prescott bio odavno mrtav :D Mozda ti update BIOS-a rijesi ocitanja, koja je ploca u pitanju?
|
može bit da je ploča jer je njesra...msi neo2-v
|
Najvjerojatnije... netrebas se puno zamarati sa time, ako te bas kopka uzmi voltmetar pa izmjeri napone na jednom od molex konektora :)
|
ma ne kopka me..neg slučajno naletio na to danas...al nvm sve radi...danas još 4 venta stavio i dela sve..
thx enivej ak neš rikne iam 3 g garancije :D |
Eto mozes mirno spavat :beer: Btw, sto ti se desava sa ispisom napona kad malo opteretis stroj?
|
ma danas sam prvi put otkad imam to napajanje slučajno pokreno everest i to vidio...sad je naprimjer 13.95
ovo sandra kaže: http://www.imagesforme.com/images/2121Voltage.JPG |
PLOCA ti laze ko pas
|
dobro je dok laže...kad počne govorit istinu ću se zabrinut :D
|
Jesi gledao napone u BIOS-u? Kako ih tamo prijavljuje?
|
jesam al nepiše 12V...pregledo sam sve i nema
|
everest laze pogotovo sto se tice temperatura....
|
gledaj, to je -12V, to su koristile samo stare ploce, tvoja ne koristi i taj podatak (kao i onaj -5V) slobodno zanemari, jer se to ne koristi vise..
|
ajmo ovak...voltmetar u ruke i deri?nekak je hmmm najsigurnije
|
erm neam voltmetar :D
|
za 90 kn imaš multimetar nikad ne znas kad ce ti zatrebat ;)
|
Ima i za 35 kn. :D
|
Citiraj:
mi to radije maznemo na tehnićkom:clap: |
Vrijedi itekak, zasad je mjerio sve i svašta i to dosta točno. :) I u utičnici u zidu je bio, kaže 234 V. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |