![]() |
7600gt 256bit?
Pozdrav svima!
Vidim da je bilo vec dosta diskusija oko ove kartice(7600gt) ali nigdje nisam naiso na to da je netko spomenuo 256bit verziju. Planiram kupiti novi komp (kasnije o tome) i dosta me impresionirala ova kartica, s obzirom na omjer cjene i kvalitete a svi testovi na koje sam naiso bili su samo 128bit verzija.Naime gledao sam hgspot-cjenik i naisao na ovo:
|
Tiskarska pogreška, ne postoji 7600 s 256-bitnim pristupom memoriji
|
To su opet hgspotova trovanja...poznat je po svojim biserima...uglavnom 7600gt nije 256bitna...
|
A vec sam se ponadal :( A cemu onda razlika u cjeni?
|
Citiraj:
|
Stavljena je kvalitetnija i brza mema!
|
extreme ima i bolji hladnjak zasad , ali mislim da je obicna gt dovoljna jer skoro sve se super klokaju a za tu razliku - moze se dobitipredobar cooler za grafu do 200kn .
|
Ima bit da su i na leadtek-ovoj stranici pogrijesili:
http://leadtek.com/graphic.html |
Hmmm... onda je fakat moguce da ima :)
|
kupujem u petak :D
|
Citiraj:
Sve te Laeadtek-ove 7600GT imaju 128-bitnu sabirnicu....ali dobro nikad se ne zna;) Ko je u nedoumici kaj se tiče 128/256-bit, nek fino pošalje mail Leadteku i pita ih kaj je na stvari. EDIT: @Zvijerko Bome, lepu grešku su si dopustili. Ista stvar i tu....bilo i ostalo 128-bit. |
Et, greška je, pogledajte ovdje
|
Ma ja sam vec negdi vidio test te Extreme verzije. Je nesto bolja i ima vise taktove, ali 256-bitna sigurno nije...
|
Ali da postoji 256 bit-na 7600GT onda to nikak nebi imalo smisla jer bi bila dosta blizu 7800GT seriji, kako performansama tako i cijenom :smoke:
|
ma na taktu meme od 1.4 ili 1.6 ghz i 128bit je dovoljno za tu lovu .
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:20. |