![]() |
preporuka tihog napajanja
evo treba mi preporuka nekog tihog napajanja posto je nakon stavljanja vodenog sve ostalo skroz tiho jedino jos vent od napajanja kvari koncepciju tisine pa razmisljam o zamjeni za neko tise.
uvjet je da je sto tise i ne mora bit neki ekstrem nego samo da ganja konfu iz siga bez problema |
Chieftec 410W?
|
nešto sa 120mm ventom..tagan,antec...ima ih pogledaj www.links.hr
|
@Lihto - imaš jedno "s" viška u linku, dakle www.links.hr
|
seasonic s-12 ili tagan easycon, chieftek delta
|
pa uzmi nešto pasivno ,ako raspolažeš lovom...
|
Malo love puno struje i tišine = Chieftec 410W = 304KN u HG-Spotu
|
Seasonic! 12cm vent@700rpm, pod opterecenjem 3.0 Prescotta i 6 diskova dodje do max. 1000rpm :beer:
|
700-1000 rpm @ 120 mm tiho??? LOL
|
pa od 6 diskova, ko bi ga čuo :D
Ja sam ipak za ovaj chieftec, 410W sa 12cm, ili deltu od 350W ali pitanje je onda snage |
takodjer moj glas ide čufteku
|
Citiraj:
|
Što je previše, previše je...
|
hahahhaha eh taj domy šta može što je noise freak:p:D po meni sve iznad 1200rpm se čuje a ispod toga je ono pa skoro pa nečujno....inače meni antec radi na 800-900rpm što mi je super ali barem ne cvrlji ko tagan:D koji radi ispod 600rpm...
|
Ma moze biti noise frik-gik-dork koliko god hoce, ali tako djecacki uletavati je u najmanju ruku neukusno... cijenim i uvijek cu cijeniti svacije misljenje dokle god ga se BAREM NECIM potkrijepi (pa makar bio i u krivu). Osim toga, ja sam samo rekao da je taj Seasonic TIH, nisam rekao niti da je ultra-tih niti da je necujan, na kraju krajeva nista nije necujno osim pasivnih rjesenja. Ali da je Seasonic TIH - JE, pogotovo kad ga zatvoris u kuciste. NHF.
|
Ne znam jel vi ne čujete ili šta, meni i 400 rpm već počinje smetat, morat ću neke amortizere stavit...
|
Nismo toliko osjetljivi ;)
btw kako možeš raditi sa bilo kojim alatom ako ti je već 400 rpm glasno? nhf |
Covjece, sta ti zivis na groblju :D Probaj otic na nekoliko metal koncerata i sve tvoje brige s bukom kompa ce bit rijesene :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidim da ću morati podijeliti par pozivnica u FKT. :)
|
Citiraj:
Kako ti ne smeta okolna buka ljudi, strojeva, ptica, auta, zrakoplova, kosilica, pasa, macaka, vode u cijevima, kise... : suicide |
Citiraj:
|
Moja preporuka
Raptoxx 550W v1.3 ili v2.0.(414 kn)
Ja sam ga kupio nedavno i jako sam zadovoljan,imao sam Codegen 480W( 270 kn) koje vrisnulo. Kupio sam ga nakon čitanja recenzije u PCChipu i VIDI-PcPlay, za sad je bolje od Codegena ali i malo skuplje evo link : http://www.zit.hr/www/PCPlay__vidi.pdf : sweating |
Opet Raptoxx : hitthewa : hitthewa : hitthewa
Btw, nikad nisam procitao gori "review" u zivotu od ovog s linka... |
Nemoj Raptoxx-a, napajanje ima tako tanku izolaciju na kablovima da je to nešto strašno...Malo ogrebeš već ti vire gole žice van.
|
daj domy pretjeruješ s time da ti se 400rpm čuje....kupi si sve pasivno,i ubuduće nemoj srat nešt o ljudima koji slušaju metal kao da nisu normalni pa nisi ti normaln s onim tvojim narodnjacima, pa ta glazba nema totalnog smisla....to bi jedino slušao kad bi mi neko propuco mozak.....: suicide
inače da se vratim na temu ak nemaš para onda si uzmi neki čuftek inače ak ti je bitnija tišina onda tagan antec sve malo skuplje je većinom dobro.... |
Citiraj:
|
Raptoxx je napajanje koje se tek treba dokazati... a vidim da ga dosta ljudi na silu gura u prvi plan, sa gotovo nikakvim konkretnim testovima i iskustvima. Osobno ga nebih uzeo nikad, radije bih isao na provjerene varijante, npr. Chieftec 450W za 350kn. Osim toga kod Raptoxxa se placa i fancy pakiranje, crna boja i slicne gluposti, sto u stvari i umanjuje stvarnu cijenu napajanja. I jos jedna zanimljivost, ovaj Raptoxx 450W ima u dlaku iste specifikacije amperaza kao i Chieftec 350W, s tim da Chief ima ravno 7 molexa naspram Raptoxx-ovih 5 :D My 2 cents :)
|
Citiraj:
pravih testova,ali sam se za Codegen odlučio na preporuku ljudi sa foruma koji su ga koristili ali izgleda nisam imao sreće.Hebiga tak sam i Ascrock939 dual uzeo i sa tim sam zadovoljan.Mada me masu ljudi odgovaralo od Asrock-a.;) I ubuduće mi je ovaj forum "review" za kupnju.Vidim da je ekipa ok.! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |