![]() |
TerraTec Homearena 5.1 ili Logitech X-530?
Unaprijed hvala na preporukama!
|
Moj glas za terratec
Svi sateliti od drveta+sub, daljinski, kablove od satelita si možeš slagat po mjeri kolko ti treba,posebna kontrola glasnoće za sub,surround i centralni satelit. |
ako hoćeš ćut dobru duplu pedalu onda si zemi logija :)
ajde njubi zemi nekaj integrirano sa dvd-om i raj na zemlji. |
Terratec homearena 5.1 definitivno. Cuo sam oba kompleta i terratec je daleko bolji. Ali ne o0naj MX nego "cisti".
|
Citiraj:
Dakle terratec? Budem isprobao, valjda imaju u Linksu. hvala |
a gdje se na terratecu jacina podesava? isto na daljinskome ili iza na subu?
|
ma lovim ja povrat poreza, a ne 5500 :)
eto čovjek čuo oba i kaže terratec -> go! |
Citiraj:
|
Još jedno pitanje vezano uz ove 5.1 sustave: kakvi su za slušanje muzike, imam 5.1 zvučnu (sa optičkim izlazom), ponajviše za slušanje cd-a mi treba i naravno dvd-e da iskusim napokon surround :O
|
mene jedino kod ovih Terratec muce sateliti jer su navodno jako mali... znam da je drvo i to je super, ali da li ima tweetere?
bas zbog toga malo razmisljam i o Genius Woodu iako je 780kn, a tamo mi se svida sto su razlicite velicine prednji i zadnji. Samo kakav je zvuk naspram Terrateca? |
Ne trebaju te mucit ti sateliti. Odlicno obavljaju posao za srednje i visoke tonove. To bi trebao biti neki mid-hi zvucnik koji stvarno baca lijep zvuk. Samo ima jednu manu. Trazi dobru audio karticu ako zelis cuti sve sto moze terratec :D . Cuje se on super i na integriranom audio ali na recimo LIVE-ici tek dolazi do izrazaja cistoca zvuka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:31. |