![]() |
Kak vidjet temperature?
Zanima me kak mogu vidjeti temp procesora i hdd u windowsima, naime grafa ima svoj neki pokazivač a proc mogu u biosu, zanima me kak mogu hard, i dali mogu i kak proc temperaturu vidjet u win... :beer:
hvala : goood : |
aha i chipset temp kak da vidim, nForce 4 SLI je i to pasivan i vruc je ko pecnica...
|
Everest, MBM5, SpeedFan, Smartguardian...To su oni najbolji...
|
thx
|
eh sad, sa everestom mi pokazuje 3 temperature,
HDD 41°C, GPU 44°C, CPU 34°C sve bez nekog opterećenja, a speed fan pokazuje u isto vrijeme Temp1: 25C Temp2: 34C Temp3:71C (i ikona vatrice ispred:)) Temp:1C HD0:41C Dal bi mi neko mogel objasniti temperature speedfana, mislim da se vidi da je Temp2 proc, a ovo 71C mislim da je nForce4 SLI koji ima pasivno hlađenje i prži ko lud... valjda... moguće? Dal su ok to temp? proc je box athlon 3000 fan je malo 3924 malo 4018 RPM i samo te 2 stvari mijenja kak god ga opteretim... |
kaj baš niko?????
|
Speed fan treba konfigurirati, jer su te temp. od "zalutalih senzora" ako to možemo tako nazvati...Dakle, neki ti senzori u SpeedFanu ne prikazuju temp. od ničega i treba ih ugasiti preko Configure opcije. Everest ti prikazuje prave temp.
|
Citiraj:
MBM isto ok pokazuje ak ga konfiguriraš malo(bar sam ja trebao) |
hvala!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |