![]() |
DSL-Novi Zagreb
Dakle-da li ima još netko zadnjih dana problem sa spajanjem ili možda meni modem ispušta dušu polako?
Lokacija-Trnsko. Preksinoć od 20.00 do 09.00 drugi dan štanga od veze... Jučer isto, tek danas oko 11.00 sam se uspio spojiti. Više nemam živaca zivkati da me neki polupismeni balonja propitkuje koja mi lampica svijetli: suicide |
Trokut - od sinoć oko 20-21 imam vezu, no osjetno je lošija : baad :
|
Svaki dan 3 puta resetiram modem i router da bi dobio vezu. Mater tscumovsku :smoke:
|
Citiraj:
Susjed iznad nema neta uopće-doduše, šminkao se sa USB modemom pa mi ga nije žao:p Serviser je pol dana u zgradi, već mu je pun k***c svega-rekli su mu da ne rade ništa posebno i da bi sve trebalo raditi. A uvode maxtv, ne rade ništa po mreži mošsimislit..... |
jucer i meni pukla oko nekih 3 do danas do 8 brijem ... uglavnom nesto seru po vezama...
7retkovec (dubec,sopnica dubrava/sesvete) |
trešnjevka je na liniji..bez problema :)
|
Citiraj:
|
Kad ovo čitam bude mi žao što sam zvao DCM da prijavim da mi net svaki drugi dan ne radi 5-6 minuta dnevno :D Trebo bi im čokoladu kupiti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam kaj da ti kažem, nisam ni navikao na konkretna objašnjenja od TComovaca, kao da je prirodna sila u pitanju, a ne tehnika.. |
Citiraj:
|
VG all fine :)
|
Citiraj:
|
Za DSL spremni :D
|
Citiraj:
salzem se :D inace nikad nisam imao problema s dslom :) valjda imam srece ili ne znam sto...ali dobro :p necu previse kenjati da se nebi to promijenilo :D |
daj, ako netko ima losiju vezu nek tracea IP pa da vidimo di tocno "puca"
|
Ah, gotovo je (valjda)
Promjenjena parica i sad sve šljaka ok. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |