![]() |
Asus 6800
Sad ne znam, možda pravilo vrijedi za sve asus nvidia kartice, a može li se nekim bios editorom uključiti temperaturna sonda da se temperature mogu pratiti u driverima, a ne preko smartdoctora.
U nbitoru postoji opcija, ali samo za 6600 seriju... |
Citiraj:
|
u Everestu pokazuje...
|
Jel winfastica 6600 ima temperaturni senzor il ne? s čime to mogu provjerit? jer u everestu mi ne očitava a pošto sam s ati-ja prelazio na nvidiju ne znam koji su korisni alati za nvidiju. pa nabrojite koji molio bih.
|
....moras pomocu nibitora editirati bios odnosno otkljucati tu funkciju.
|
skužio sam, treba očitat bios pomoću nibitora prvo, onda stisnit 6600gt trick, sejvat modan bios i uploadat ga. jel tak? ali neam floppy, mogul s memory stickom?
|
možeš probat u riva tuneru vidit temp...u driverima mi ne vidi, al u rivi vidi...isti problem imam i ja - neam floppy, a oću flešat..
|
uspio sam u rivatuneru, 57 °C, pa jel to malo previše?
jel se može rivatuner spustit pokraj sata da pokazuje temperaturu? |
Citiraj:
Rivu nemožeš spustiti pored sata...ali ako želiš vidjeti koja ti temp bude u i tijekom igranja...onda upališ monitoring u rivi... |
da cooler je stock, a ja mislio da je dobar, pa j.ebote izgleda skoro ko zalmanova ruža, šta bi bilo dobro stavit na to
|
Citiraj:
|
ajd, hvala svima na savjetima, Roller sorry za OT: cheers2 :
|
Citiraj:
Da pitam, kaj je na svim asusicama tak zeznuto s tim temp senzorom? |
Citiraj:
|
A _j_e_b...
od sto glasa glasa čuti nije... jel ima tko istu karticu da je uspio otključat senzor jer čini mi se da asus zaključava senzore u čipu i stavlja svoje. |
Probaj flashati grafu sa Leadtekovim 6600 biosom...to bi možda trebalo pomoći...
Edit: kasnije sam vidio da je pitao za 6800...sorry...kad je tutix pitao za svoju 6600...pa sam malo zaj... Onda bi se moj prijedlog promijenio...flashaj grafu sa leadtekovim 6800 biosom... |
LOL
|
kazem ti, u everestu ti sigurno pokazuje temperature!!!
|
Citiraj:
Znam to, ali htio bih baš preko drivera;) |
Kažem ti flashaj grafu sa Leadtekovim biosom ili od kojeg vec proizvođača hoćeš...evo tu ti je link sa biosima - http://www.mvktech.net/component/opt...tfolder/cat,4/
Nađeš 6800 bios i flešneš ga sa nvflashom http://www.mvktech.net/components/co...b7ec2424c3720e Probaj tako ništa te ne košta...i još onda kad budeš skinuo bios malo si digni voltažu na nekih 1.3/1.4v...da ju možeš bolje clocknuti :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |