![]() |
Jel ovo dobro napajanje za moje buduće komponente?
Planiram kupit još jedan hard od 250 GB i novu grafičku. Vjerojatno X1600 PRO sa 256 MB. Imam napajanje koje sam dobio s kućištem. Za sada nisam imo problema al se sad ipak malo bojim. Inače imam gigu rama i Atlona XP 2600+, Radeonku 9600 PRO i Hard od 40 GB. Ništa clockano. Zanima me kakvo je ovo napajanje:550W LC-POWER PFC, ATX 2.0, 24-PIN, RETAIL za 319,00 kn. Otprilike ovoliko bi novaca dao pa me zanima kolka mu je stvarna snaga i kakvo se pokazalo i jel ima koje bolje za ove novce.: nuts :
|
ma bjež od LC-a, za te pare zemi chiftec-a od 410w za cca 300kn ili ako baš oš 450w za 350kn
|
Citiraj:
|
Zadovoljan si jer ti nije nista sprzilo,no to ne znaci da su ti komponente sretne :) Cinjenica je da LC nije kvaliteta kakvu danasnje komponente zahtjevaju.
|
Citiraj:
čuj, tako je i sa svim bezimenim, rade dok rade... ali u svakom slučaju čuftek je puno kvalitetnije napajanje... |
Citiraj:
|
Chieftec 410W, HG-Spot 304KN. Ne gledaj dalje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Crash009...uzeo si mi riječi iz usta :D |
Citiraj:
|
a koliko je puta čuftek nešto povukao za sobom, a koliko put je pak LC
|
Citiraj:
|
hmm, da, 530W, da....
|
Citiraj:
Od tih "530W",ako da 400W objesit cu se :D |
410W :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može...:beer:, a onda kad ga popijemo idemo u HGspot po Chiefteca 410W :D
|
uf kad bi svima plačao pivu bankrotirao bi jel nas ima dosta na ovome foruru...
|
Citiraj:
|
AOpen su izvrsna, tiha napajanja koja se ne griju puno.
Inace imah dosad 2 i nikad problema s njima. Za predodzbu: 300W aopen pfc mi drzi ovu konfiguraciju 30% OC-anu bez problema vec mjesecima (+2 optike). Grije se vrlo malo i vrlo je tih. Inače, došlo je s kućištem, retail je (valjda) sigurno još bolji. |
Citiraj:
zemi si hipera/coolermastera/chifteka...biraj koje ti se navjse svida...eod |
Chieftec 450W za 350kn mi je nekako best buy, a odmah iza njega Sharkoon 450W za 400kn :beer:
|
Citiraj:
:burn: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |