![]() |
Konačni obračun: x1600xt vs. 7600gs
Ajde da vidimo sto kazete.
Stvarno sam lud vise. I da se razumijemo niti sam nVidia niti sam ATI fan. Ja sam fan bolje za manje love :) Naravno obje DDR3 memu imaju gore. Hladnjak se mjenja u roku odma. |
7600gs, nemaš kaj tu razmišljati...
|
GS s GDD3 i imas GT,pa i jace.
|
vec smo ti xy puta rekli 7600gs.
BTW,plizzz nemoj kupovati tu plocu, za svoje dobro... Kupi Asus P5LD2-SE U linksu, ne na links forumu. :):D |
Citiraj:
nemreš njega od toga odgovoriti... freak za stabilnost, a to je najstabilnija kombo... :D |
ja glasam za PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X1900XTX 512MB DDR3, 2xDVI, VIVO
|
ja volim kontrirati pa x1600xt .
|
@hamm: barem 2 pa crossfire :P
Neznam, nekak me vuce taj ati uzasno. Sad mi vele da rastura u igrama. Nisam neki gamer, ali volim odigrat malo. A kaj je sa atijevom prednoscu u prikazu. Konkretno 6800 serija ima banana 2d prikaz. 9200se koj sam imao u kompu par dana ima full bolju sliku. Zato pitam kakva je 7600gs u odnosu na nju. |
Ma najstabilnije ti je da uzmes intelovu plocu s Intel® GMA 950 i siguran si :D
|
Citiraj:
|
još nekontam kolko su vidljive razlike u kvaliteti slike između više grafa, pa šta jel nvidia ima tako loš 2d prikaz?
|
Citiraj:
|
Najbolje da si kupite nekog Matroxa, onog PCI ili PCI-E 1x ... pa kad vam se radi u 2D-u samo prekopčate kabel. :)))
Ne znam, vjerojatno ATI ako se gleda s te strane. |
E sad da kažem onu staru :"ak ti je bitna kvaliteta slike onda ATI, a ak ti je bitna brzina onda NVIDIA" :D
|
Nakon GF3, GF4, 6800, radeon 8500, 9600XT i 9800PRO tvrdim da razliku u kvaliteti slike vide samo fanATIci :P
|
potpisujem ovo što je catkiller rekao...
jedina razlika koju sam ja vidio je matrox g400 i gf2mx ali samo na rezama preko 1600x1200 inače glas za 7600GS |
Glasovao za GS-icu iz gorespmenutih razloga... gamer pa mi je bitnija brzina u igrama...
|
Citiraj:
|
x1600xt. :)
|
e hebemu Atha. Sad si mi tek zasro :D
I da, brine me kronicno losh rezultat u 3dmarku 2k3 kod x1600 serije? Citiraj:
Molim moderatora do obriše post of Gorkog i ovaj dio moga. Unaprijed hvala ! |
Citiraj:
Čuj, jako je gadno kada grafička ne može dobiti dobar rezultat u 3DMarku. Ipak je to primarna aplikacija od koje ti ovoso egzistencija i radiš u njoj cijeli dan. |
Citiraj:
7600GS all the way...brža, hladnija, bolja... |
Pa u zadnje vrijeme je postalo jako popularno po cijele dane gledati 3DMarka kako se vrti na kompu. Pa komp je za to i napravljen. Zar ne?
I jako je vazno da imas 60 il 75fps u igrama...jako vazno... X1600XT |
Citiraj:
X1600xt bi ja uzeo, ili čak gainwardovu 7600gs. Ali da imam LCD, definitvno x1600xt. |
ne mogu previše tvrditi za kvalitetu slike, ali da se vidi razlika između kartica, to postoji, konkretno, ja sam vidio očiglednu razliku između dvije ATI kartice, konkretno 9550xt infinite, i nakon nje stavio X1300, igram jedino cod2, i u njemu je na x1300 slika puno ljepša, oku ugodnija, boje su nekako prirodnije. na istom monitoru, i istim postavkama...
|
A ***************emu sad veli i Rak x1600xt.
Joooj. Kak mrzim taj mainstream. Kad kupujes highend ili lowend izbor je očit, a u ovom segmentu banana :( Ajde nabacite jos koju pametnu. |
koju god izabereš, nećeš fulati. razlike u performansama su ti par frejmova, U IGRAMA, ne mislim sad na neke glupe benchmarke.
evo, ja ti velim - kupi ATI. :) |
A ja ti velim - kupi GeForce. I kaj sad? :)
Tak je svejedno koju kupiš... Osobno, kad bih baš toliku dilemu imao, bacio bih kockicu pa šta ispadne, ne možeš fulati tak i tak :D |
ja sam isto za x1600xt
|
Kupi JEFTINIJU i gotovo .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |