![]() |
moja kutija
ovo je inace raid max kuciste pogledajte sami
http://i73.photobucket.com/albums/i2...5/DSC01869.jpg http://i73.photobucket.com/albums/i2...5/DSC01868.jpg .....znam sta ce te rec kabeli treba napravit reda ali tolko ih je puno da neman vise di s njima dode mi da uzmem skare i sve izrizen hehehhe |
previse svjetla za moj ukus...
|
Stavi kablove iznad dvda te imas sa desne strane prostora pa tam isto mozes staviti kablove jer ovak gubis na protoku zraka
Ovi zeleni cooleri to su led ili uv reactive? |
vent stavi između tornjeva, a kablove iznad optike...
sa par pametno postavljenih splitera za struju, možeš uvelike smanjit gužvu... |
Koji bethlehem covjece... NHF, ali kanta ti je koma :D Pravi primjer kako neznanjem i pretjeranim kicom us*ati kantu :) Moj prijedlog ti je obavezno sredit kablove sto se dade izvesti bez puno muke i maknut najmanje dvije neonke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol unutrshnjost zhiva koma nemoguche je da se kabli nemaju kam postavljat slozhi si modularno napajanje i makni one koje ti netrebaju ovo ti je zhivi uzhas
|
super je ....svjetlo... plavo, sam mi se ne svidja ono zeleno (ko sljiva u oku9) a sto se tice kablova - kog boli k**** za kablove....
kakva ti je stranica imas pleksi. ili puni lim. i jel blješti po noči? |
Ja bi na tvom mjestu strpao na bocnu stranu 2 120mm venta kaj upuhuju zrak recimo i nek ti budu plavi LED ventovi, sjajit ce ti se ko betlehem jos uvijek ali ce po meni bolje izgledati, a s ovim neonkama mozes napraviti recimo sitne proreze na kucist ili neki oblik napravi s njim kao logo od neceg tebi dragog i mislim da bi to predobro zgledalo! onak, te sitne rupice bi svjetlile plavo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a dobro riba, daj stavi koju sliku...
|
Citiraj:
|
Kablove poslozi, stavi ih da idu desno od optickih, provuci ih ljepo...
|
Ma dobro je to kuciste imam ja isto Raidmax samo srebrno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e aj uslikaj ovaj prednji dio samo me zanima..ja iam isto kučište samo sivo..aj ak ti ni problem
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:01. |