![]() |
Modanje crne kante
Nisam zagovornik gluposti poput prozora, ljubičica ispod njega i gondola na monitoru ali koristan mod je uvijek prihvatljiv. Tako sam ja odlučio preraditi svoj bež JNC bigtower. U međuvremenu su se stvari promijenile i uletila je crna kanta.
Najvažnije je da napravite plan. Moj je bio da napravim front panel za audio i video. Još samo da dodam USB i super. Nacrtao i osmislio i sada treba početi rezati. Vrijeme je ključno. Idealno je da ga imate u izobilju. Tako sam u svojoj bolesti, kada ne mogu izaći iz stana, našao idealnu priliku. Našao sam kod brata nešto što izgleda i radi kao dremel. SUPER! Imam i rezne ploče. MRAK! Zacrtam tako rupe koje ću probušiti i počnem rezati. Što da kažem malo nemirne rukice na osjetljivoj plastici i pojavile su se male ogrebotine. Ništa što ne može popraviti malo crne farbe i sakriti zločin. Tako ja odoh kupiti crni spray. Pofarbam ja tu stvarčicu pa vidim da bi i CD-e bilo dobro pofarbati jer su oni bijeli. Učinim i to. Stavim u kantu i vidim da se ta moja crna ipak razlikuje od kante. Kanta je u stvari siva. Dobro. Pofarbati ću ja i ostale plastike koje skrivaju 5.25 i 3.5 rupe. Pofarbam i njih. Kada vidim da nije donijelo nekakve estetske pomake. Valja pofarbati i cijelu prednju masku. Ah, da. Treba i vrata. Sada se razlikuje od ostatka kante. Polako skidati limove i njih pofarbati. ODLIČNO! Crna kanta je stvarno lijepa i isplati se dati za nju malo više love. Čekaj! Možda sam mogao tako pofarbati i bijelu??? Ma ne. Dobro sam prošao. Možda da sam uzeo srebrnu? Neki drugi puta. Sva sreća da mi nije malo palo na pod jer bi akcija završila kao kod Gustava. LJUDI ČUVAJTE SE. IDE RAK SA CRNOM FARBOM. P.S. Napis je hipotetski iako ima istine u tome. Slijede i slike. Obećavam. |
Re: Modanje crne kante
Citiraj:
|
Re: Modanje crne kante
Citiraj:
|
to to to, bas me zanima kak zgleda :D
postaj te slike sto prije da vidimo sto RAK umije i znade :) |
Citiraj:
Gotovo je. Samo da još poslikam sutra. |
ma kud se svi pale na crne kante...to je najlosija moguca varijanta...prvo prasina se vidi ko blesava na njoj a ljeti upija nepotrebnu toplinu....
zakaj ne neka druga boja? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Crna boja upija cijeli spektar boja iz sunčevih zraka i zato se više zagrijava. Zato sam ja osmislio GENIJALAN plan i KANTU NE DRŽIM NA SUNCU. Obično je u mojoj sobi, do moje noge. Niti ja se ne volim nepotrebno znojiti. |
No, dobro. Vrijeme je da i ja malo zakrčim forum. Ali kakav bi to bio Case Modding bez slikica.
|
2
|
3
|
4
|
5
|
Citiraj:
supač! sam su slike tak mutne da sam mislil sda mi je vid načisto otišel k vragu,a ono ,skužil sam pilu al je malo ,malo premutno..... :confused: il sam fakat oćoravil skroz... nema veza,važna je volja i mirna ruka na spreju,hebeš rezoluciju,daj sim pivce da nazdravimo za majstora!!:beer: :beer: :beer: |
Sada sam se već rastužio. Zar nitko neće baciti kakav komentar o mom poduhvatu? Nit mi se ne da nešto novo raditi ako nema reakcija.
|
ha, takvi smo ti mi...evo, da pocnemo svidja mi se jako zamisao scarta na procelju racunala. tak se fakat nikad ne trebas zavlacit iza to tenkre :D
a cak i ako nosis komp opet je ok :) ISPRAVAK::: tak se fakat nikad ne trebas zavlacit iza KO tenkre :D |
Nemoj gledat tako ako nema reakcija. Očigledno nemamo nikakve primjedbe i toliko smo zapanjeni izvedbom i kvalitetom moda da smo ostali bez riječi:D
Šalim se donekle... Super je ono s scartovima i rupicama na prednjem panelu kao što reče z3d, ostalo je isto izvedeno onako, RAK-ovski! |
Uh. Hvala. Već sam mislio da nećete pričati samnom. Imam još jednu zanimljivu funkciju pa kada to dođe na red. Za sada je moguće jedino modanje bicikla jer mi se raspao. Treba to popraviti da mogu funkcionirati.
|
Citiraj:
Umjesto onog zadnjeg ruznog crvenog svijetla, ti stavi vent sa led diodama dodje 50kn i prikljucis ga na dinamo i bit ces glavni u kvartu :D :beer: |
FUJ! Crveno svjetlo. Ne vozim ja montič i slična pomodarska sranja nego pravi bicikl.
Već i onako jesam glavni u kvartu. Vjerujem da me ekipa s foruma i vidla ali nije svjesna toga. Možda jednog dana i otkrijem tajnu svog zaštitnog znaka. |
Citiraj:
RAK SA PCEKSPERT FORUMA mozda bi te i netko zapazio!!!!!!!!!!:beer: |
Citiraj:
Ili te ta masa ventilatora jos usporava? :D |
Citiraj:
i onda kad na semaforu prestignes auto vozaci misle da imas turbo pogon efekat plamena iz auspuha:clap: :clap: :beer: |
Skinut ću još desetak puta slike tek toliko da vidiš da imaš podršku,
mada bi mi bilo puno draže da uslikaš Big tower od JNCa i aparatur u nj. Hi Hip hura za JNCa PS Očekujem napad. Spreman kod S.H.:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E, RAK ajd poslikaj ponovo ako ti se da i malo smiri ruku kada budes slikao :)
pozdrav & svaka cast :) |
Citiraj:
Bolji fotić ionako nemam a to je do njega. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |