![]() |
win 95
Prodaje li microsoft jos win95?
|
mislim da ne. naime, prekinuli su svu podršku za win98 još prije više od godinu dana, tako da sumnjam da prodaju i 98, a kamoli 95. no, nemoj me uzeti za riječ i nazovi 0800-300-300 koji je broj MSove podrške pa ih pitaj. i javi nam povratnu informaciju, da znamo za ubuduće. :)
|
ne prodaje se više, a ni 98 od nedavno ;)
|
Imam ja, ak ti treba, original naravno. :)
|
ja bi ako netko ima orginal za poklonit ( :D ) i 95 i 98
|
@domy_os hvala na ponudi ali meni treba vise komada uz prilozen racun.
Ipak sam nesto dogovorio s Microsoftom pa nece biti problema za kupnju. Navodno ide prema dogovoru. |
A pozina svega je ? Baš me zanima.
|
Mozda par pos terminala, ili terminala za upis korisnika u bazu, ili za prijavu korisnika preko terminala...
ajde sada BlackDwarf kada si nas zainteresirao? ;) |
Niste ni blizu. Organiziram takoder akciju prikupljanja racunala i komponenti za djecu. To je sve na razini grada pa moram imat legalni os. Naravno nece biti potrebni svi win95 nego i 98 i 2000. Sve sam lijepo dogovorio s Microsoft-om tako da nema nikakvih problema. :)
|
Ajde super, jos bolje da je u dobrotvorne svrhe. :)
|
Najvise ce biti zasluzan Microsoft jer nam je izasao u susret i pokazao dobru volju za donacije.
|
svaka cast, odlicno
|
Znam da je bila neka frka s licencama prije par godina, u mojoj firmi. Firma je htjela donirati otpisana računala, konfe su bile sasvim OK. Problem je nastao kad su shvatili da ne mogu donirati računala s windowsima na njima, jer licenca pokriva samo upotrebu OS-a na računalima u vlasništvu firme. Ne znam kako je to završilo, vjerojatno je neko u firmi pregrizao čvor i kupio (dodatne) licence za donirana računala.
|
Znači otpada ideja doniranja po forumu :(
|
Ma ja radim to samo u svom mjestu.
|
da, a to je? mozes se bez problema pridruziti i pcekspertovim donacijama:D
:beer: |
Ako budem imao nesto javim vam. Sve ispod 266MHz ce ici u smece a ako vas zanima dogovorit cemo se.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |