![]() |
AMD i pad cijena
Evo članka :D
http://www.tportal.hr/tehnologija/ra...2/0142006.html Novi komp mi ne gine na ljeto...hihi...i Athlon 64 X2 u njemu:D |
to kod njih tako, ovisi koliko će naši smanjiti
|
Ma hoće, već su i sad počeli
|
Ovo sam i ocekivao :D
|
Bilo bi i vrijeme već ... D930 je po 1467kn u HGSpot cjeniku.
|
Citiraj:
|
Bit će svega... Još nismo vidjeli ni najjaču verziju Conroe-a
|
Meni bi i Conroe Celeron bio dosta ;)
|
ma amd se malo razahatio cijenama..uvijek je tu bio blizu intela...i drzao je odlicne cijene...a sada kada je trenutno jaci..nabrijao je cijene...malo bezobrazno ali dobro...
|
Mah, mene se to ne tiče previše...15% na Semprona nije puno tako da ću ga ionako sada kupiti. Dok 50% na X2 zvuči primamljivo : nuts :
Tko zna koliki će biti pad cijena Opteronima. |
Vidjet ćemo kakve će cijene biti krajem ljeta i početkom jeseni ... neko pretumbavanje će sigurno biti nakon što Conroe konačno izađe i bude dostupan u više modela i normalnim količinama. Kapacitet bar nije problem za Intela.
|
ovo je zanimljivo,mogao bi pasti neki opti i uli čipset ako neću imati para za novi komp
|
Ja samo čekam da3800+X2 pojeftini na kojih 1500kn...:clap:
|
Al će biti shoppinga:D
|
Hehe ja još neko vrijeme ostajem na SC-u...
Prvo ionako mi je moj novi Venice i više nego dovoljan za gejmanje... Drugo mislim da se još uvjek DC stvarno da iskorisitit samo u vrlo malo primjena... Vjerojatno ću vritit ovo dole bar još 2g... Jedino grafe ću rotirat i možda malo rama/disk... |
Da se barem to dogodi za 2 dana ...
jer onda kupujem... |
Ja ako budem sklapao sestri komp, budem uzeo taj X2 3800+...
|
21.7. moj rođendan koji ću navjerojatnije provest u USA :)
Kako ide prenošenje procesora iz USA u Hrv.? I ostalih komponenti... :D Jel ga mogu izvaditi iz originalne kutije, strpat u neku drugu, i tako prenijet normalno? |
Ali procesori sa 1Mb cachea nisu pojeftinili:grrr:
|
Citiraj:
|
A ništa ne piše dal će pojeftinit 939 procesori mada sam ja s mojim više neg zadovoljan al nikad se nezna ak dođem do love pa neki dual core :D
|
Hoce. :)
|
Preskupo
Citiraj:
|
Citiraj:
sve ostalo strpaj po torbi i nema beda... |
Mislio sam proc i grafu. To će valjda proć, ha?
|
Sam pazi da ne kupiš neku grafu s jaaaako velikom kutijom:D
|
Drago mi je da padaju cijene. Trenutno sam zadovoljan s konfom, ne treba mi više, ali mislim da će za pola godine već biti stara, pa se bude možda nešto i nadograđivalo. : quake2 :
|
Svi cemo mi sad omastiti brke,samo neko manje a neko vise. To su najavljeni padovi cijena na inostranom triztu.Kod nas ovi dzelati nece spustiti ni blizu. U svakom slucaju ko god ima rodbinu u inostranstvu (Crais:cool:) dobro ce proci.
|
Nemora značit da naši trgovci neće spustit cjene.
Venicima su u dva miseca spustili cjenu za 300 kn: goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |