PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   X3 Reunion (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40982)

Ipsens 11.06.2006. 15:43

X3 Reunion

Jeli itko igrao ovu igru?
Ima li ikakvih komentara, je li valja, isplati li ju se igrat...?

Ipsens

E.T. 11.06.2006. 15:52

Citiraj:

Autor Ipsens
Jeli itko igrao ovu igru?
Ima li ikakvih komentara, je li valja, isplati li ju se igrat...?

Ipsens

Ovisi. Ako si igrao X2 ovo je "prosirena" verzija, i imho nesto bolja. Ako nisi onda se moras naoruzati strpljenjem jer je igra ogromna i mora se puno toga nauciti, no kad jednom krenes pitat ces se sto je vec kraj ljeta...

Ipsens 11.06.2006. 16:28

Citiraj:

..., no kad jednom krenes pitat ces se sto je vec kraj ljeta...
do kraja ljeta kazes A, je li... nesto slicno su mi rekli i za oblivion...
stoga UNINSTALL... : nono :

Ipak imam namjeru dat 3-u godinu na faxsu... :gringo:

LOL!

Ipsens

MOrdecai83 12.06.2006. 00:33

Instalirao sam X3 i kada sam skuzio da je citava tipkovnica u biti komandna ploca...i da svaka tipka necemu sluzi, pa i kombinacije vise tipki...kaos! nema sanse da se gubim po tome... ali ako imas vremena...slobodno uzivaj u X3...

Ipsens 12.06.2006. 01:30

Ja sam sebi odredio granicu gdje prestaje igra a pocinje "mala znanost".
Igra izgleda odlicno i primamljivo, ali ipak cu to vrijeme ulozit u programiranje u php-u i u ostalome i zaradit koju pinku. :beer:
Isto vrijedi i za igre, koje imaju efekt vremenske crne rupe, tipa morrovind sa svim svojim silnim exspansionima (kolko ono, 800h za prijelazak?!?). To je i jedini razlog zasto izbjegavam Oblivion, koji me istinski privlaci, a isto vrijedi i za MMORPG-e...
Uf, da sam u penziji i da ne mogu j.e.b.avat onda da..., ali ovako preferiram igre koje mogu razvalit preko vikenda (3-4 dana) tipa CoD2 , Fahrenheit i sl.
Jedina igra koja mi je iznimak ovim pravilima je Civilization 4, pa njega si priustim oko 5 dana(sve_ukupno) mjesecno. :beer:

Ipsens

OveRkiLL 12.06.2006. 10:41

zato ja nisam ni x2 odigrao. super je igra ali moraš posvetit oko tjedan da samo kontrole naučiš. i zašto nema neki normalni waypoint ko u freelanceru neg moraš stalno sam po mapi tražit, baš glupo.

MOrdecai83 12.06.2006. 15:16

Citiraj:

Autor OveRkiLL
zato ja nisam ni x2 odigrao. super je igra ali moraš posvetit oko tjedan da samo kontrole naučiš. i zašto nema neki normalni waypoint ko u freelanceru neg moraš stalno sam po mapi tražit, baš glupo.

uopce nije glupo... Freelancer je glup...jer je totalna arkada, i uvijek je isto, i postaje dosadno... X serijal je prava svemirska simulacija i svijet...i nemozes to usporedjivati sa Freelancerom...jedno je simulacija, drugo je arkada...to je kao da usporedjujes Flight Simulator i Raptor...

E.T. 12.06.2006. 16:41

X serijal je najblizi Eliteu i zbog toga je meni poseban...Ja ga igram u kombinaciji joystick+tipkovnica i tako je najbolje. No istina je da je igra izrazito opsirna i teska pa treba potrositi sigurno 3h da ovladas osnovama kroz tutorijale...

Panzer 12.06.2006. 18:49

Citiraj:

Autor E.T.
X serijal je najblizi Eliteu i zbog toga je meni poseban...Ja ga igram u kombinaciji joystick+tipkovnica i tako je najbolje. No istina je da je igra izrazito opsirna i teska pa treba potrositi sigurno 3h da ovladas osnovama kroz tutorijale...

Imam doma X2, sad si mi dao volje da probam igrat... Poceo sam igrat prije nekih 2-3 mjeseca, ali sam odustao jer su teske kontrole...: sweating

Jackson 19.06.2006. 15:04

X3 je fenomenalan, moran priznat da san se ubija dok san svatija šta se može i kako, ali isplati se, jer je osjećaj premoćan. Ja sad iman oko desetak tvornica, 8 UT i prvi M6. Obavezno se koristi forumima, sve piše na njima. I ne počinji igru bez apriccotsliceovog (ili tako nešto) manuala, koji je u osnovi kompajlirano petnaestak guidova u jedan od 6 MB, ali je fenomenalna pomoć, bez toga i ostalih threadova sa foruma igru je praktički nemoguće igrati. Ili vrlo, vrlo teško.

Ipsens 19.06.2006. 23:51

Je, jako nam je drago zbog tebe....: goood :

Nego, je li vremenski zahtjevniji od obliviona, po tvojoj procijeni... : lol2 :

Ipsens

BlueNeon 25.06.2006. 15:46

hej ljudi....skinio sam nedavno X3 reunion, a*************************

tor 25.06.2006. 16:10

Prouči pravila...

Jackson 25.06.2006. 23:22

Igra je neusporedivo veća od Obliviona (pretty shitty game IMHO). Treba ti oko 6 mjeseci da je potpuno iskusiš. Ja još nisam, ali shvaćam kako ide. A još nisam krenuo na modove koji su prava stvar. Sve je objašnjeno na forumima, kažem

www.egosoft.com

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:27.