![]() |
Muzika u powerpointu
napravim power point presentaciju i spremim normalno kao power point show.
pošaljem frendu na mail i..........sve ide normalno, slike, ali kod njega nema muzike koja bi trebala isto ići, međutim-kad ja otvorim to isto na svom kompu ja imam muziku i sve štima!?!? sve je u redu s frendovim kompom, prije sam mu isto tako slao i sve je štimalo, sad se pjesma zgubi negdje na putu!? http://www.tutorijali.net/forum/imag...lies/happy.gif dobro ubacim muziku- od prvog do zadnjeg slide,al kod njega ne svira kod mene da. nije mi baš jasno zašto? nije valjda stvar u tome da on mora imati tu istu muziku na svom kompu, il da muzika ne smije bit u mp3 formatu? |
on mora imati tu istu mp3icu na računalu, zato mu moraš poslat i muziku
|
znači onda bi mu morao posebno slati tu muziku, a posebno pps?
a nikako se ne može sve u jednom, mislim da može. kako onda kad dobiješ one fore na power pointu pa ti svira, a ti 100% nemaš tu muziku? |
da morao bi mu slat muziku, nije valjda toliki problem, svejedno će ti bit dugačak fajl, a što se tiče onih muzika u za***************ancijama ne bih znao...
|
nije istina da mora imati na računalu
slide show => setup show => označi "show with naration" sejvaj i spremit će ti sa zvukom |
može biti u mp3 formatu?
il moram prebaciti ožda u wav? |
Upsy Daisy
without - to je bez |
da, to sam i ja skužio.
|
wav format mora bit
najlakše ti je s media playerom ripat mp3 => kao da ćeš spržit glazbeni cd => rip u wav (copy music from cd) |
a gle šta ti ne bi bilo lakše da mu samo pošalješ i mp3cu uz prezentaciju nego se još moraš mučit s rekompresijom
|
nebi mu bilo lakše, kako bi mu moglo biti lakše. niš se ne mora mucit to je 2 min posla. zato i postoji opcija da se koristi a ne da se izmisljaju gluposti. vec vidim mail:
"evo ti i ovaj mp3, nemoj ga slusat nego si ga skopiraj na c:\documments and settings\Pero peric\desktop\prezentacija\glazba ako nemas folder pero peric napravi ga tamo to ti se radi ovako i ovako... kaj ti je? |
gle ovak, imao sam n-puta napravit prez za školu, nijednom ama baš nijednom nisam morao muziku namještat, nikakav folder kreirat na računalu gdje se prezentiralo bilo da mi je prez i muzika bila skopirana na memory ili na cd. A inače ak mu je frend dobio prez i ona slučajno se neda pokrenit onda sam stisne na zvučnik odredi putanju do pjesme. To je 30 sek posla
Još nešto vrlo važno 4minutni waw zapis zauzima 40-50 mb odokativno. Nemaju svi maxadsl i da imaju meni bi bilo žao prometa. Kaj je tebi? |
ne zauzima 40-50mb LOL :D
|
|
Da, zauzima cca 20-30 :D
Ma nije mi bitno,radim to iz zahebancije, al me sad stvarno zanima! : bonker : |
Pa ja sam probavo i s wav-om napravit i opet nejde. Ali i 20-30 je puno naspram 3,5 MB:rolleyes:
|
ja neznam kakve ti konverzije radis ali meni s adobe auditionom ispadne nesto sitno vece od mp3-a a s media playerom jos nesto sitno vece. sve je isto
|
Onda ti izgleda misliš na jedno a pričaš drugo. Ciljaš na .wma a to je velika razlika od .wav. Mogo sam si mislit da si pomješo nešt čim govoriš da .wav ne zauzima 40 MB-a.:rolleyes: A jesi e...
|
na mp3 datoteku mozes dodat wav zaglavlje
to je ono sto se u ovom slucaju radi datoteka je i dalje kompresirana mp3 algoritmom i neznatno je veca od originalnog mp3 zapisa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |